Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de barnázok....

Pozitív teszt, de barnázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A 25.napos óramű pontosságú ciklusom 25. napján majd másnap is másfajta teszttel + -at teszteltem. Azonban a 27.napon enyhén barnázni kezdtem,nem erősen,épp csak a papíron hagy nyomot. Tesztjeim talán erősödnek,ezt nem teljesen tudom megítélni. Van itthon utrogestanom,vajon elkezdjem e hétfőig,mire orvoshoz tudok menni?

(4.terhességem, 1 vetélés volt,szintén barnázással, és a 3.terhesség elején is volt barnázás,de kaptam az utrot)

teszt: [link]

2013. nov. 9. 11:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
szedd be... mi bajod lehet tőle???
2013. nov. 9. 11:41
 2/26 anonim ***** válasza:

Inkább menj orvoshoz sürgősen!

Majd ő megvizsgál, megnézi minden rendben van-e és majd elmondja, hogy mit szedj és hogyan.

Ilyenkor ügyeletre is el lehet menni, nem kell hétfőig várni.

2013. nov. 9. 12:19
 3/26 A kérdező kommentje:
Ügyeletre ilyennel, hogy most kéne megjönnie..kb körberöhögnek.
2013. nov. 9. 12:30
 4/26 anonim ***** válasza:

Pozitív teszted van és barnázol!

Áruld már el nekem, hogy ki röhögne körbe?

De hát te tudod...

2013. nov. 9. 12:34
 5/26 anonim ***** válasza:

Amúgy én is jártam így, 3 napig kórházban voltam!

Csak kb. ennyire röhögtek ki!

2013. nov. 9. 12:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a nem várt napján teszteltem, bementem az ügyeletre....az orvos majdnem az ablakon hajított ki, hogy minek mentem be, elvégre ma kellene megjönnie, mit akarok én a hülyeségemmel, lehet meg se marad...aztán bedugta, kihúzta az uh ot, és ennyi volt...még papírt sem kaptam hogy látott!!!!!!!!!!
2013. nov. 9. 12:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, én nem barnáztam, hanem véreztem!!! El is ment a baba...........
2013. nov. 9. 12:38
 8/26 A kérdező kommentje:

Igen,3 terhesség után már tudom hogy ilyenek..

hétfőn tudok menni,de magánba megyek,nem véletlenül.

De felhivtam a védőnőt és azt mondta kezdjem el ugyis azt kapnám.És most nincs épp barna se.Köszi csajok.

2013. nov. 9. 12:41
 9/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is szedd a gyógyszert, nem fogsz vele ártani. Aztán hétfőn majd úgyis megmondják, hogy hogyan tovább.

Koraterhességi vérzéssel nem egyedi eset, ha nem foglalkoznak valakivel az ügyeleten. Van, ahol az ilyen terhességeket nem próbálják meg menteni, mondván, nem ok nélkül nem akar megmaradni.

2013. nov. 9. 14:11
 10/26 anonim ***** válasza:
Én is elkezdeném szedni, az ügyeletet pedig hanyagolnám, ahogy Te is teszed (3 terhesség alatt nekem is lett ügyelettel kapcsolatos "kellemes" tapasztalatom...). Majd írj hétfőn, hogy mit mondott az orvos. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
2013. nov. 9. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!