A hőm magas, a mai tesztem halvány pozi, semmi menzis görcs, viszont barnázok! Mi lehet ez szerintetek?
Ha velem lenne ez, akkor szerintem felhívnám a dokimat és elmondanám neki is és majd ő megmondaná, hogy mi a teendő ilyenkor. Rábíznám magamat, de mindenképp pihennék.
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!
Köszi a gyors válaszokat! :)
A dokim holnap rendel, mindenképp elmegyek hozzá. Szerencsére abbamaradt a barnázás, remélem, nem jön meg rendesen.. Megfogadom a tanácsotokat, fekszek, pihizek..
Kedves 13:35-ös!
Ha méred a hődet és tudod, hogy mikor volt ovulációd, akkor abból ki lehet számolni, hányadik dpo-n tartasz.
Mondok egy példát: Nekem a 14. ciklusnapomon volt a görbe és tüneteim alapján az ovulációm. Most tartok a 21. napomon, azaz 7 napja volt ovulációm, tehát a 7. DPO-n vagyok!
Remélem tudtam segíteni.
Kedves Utolsó, köszönöm a válaszodat. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz mindkettőnknél!! Ezek szerint akkor már láthat valamit??
Nekem azért több volt a barnázás, mint pár csepp.. :( Viszont ma 10-től semmi, bizakodom, hátha..
Pihizel egyébként? Vagy javasolt még valamit a dokid? Dolgozol a héten?
A 25-ös Gabriel nekem is negatív lett ma, a Vaterás 10-es érzékenységűn látszik egy nagyon halványka 2. csík..
Ne add fel még szerintem, amíg meg nem jön rendesen, addig van remény! Holnap újra tesztelsz? Nincs érzékenyebb teszted otthon??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!