Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de barnázok....

Pozitív teszt, de barnázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A 25.napos óramű pontosságú ciklusom 25. napján majd másnap is másfajta teszttel + -at teszteltem. Azonban a 27.napon enyhén barnázni kezdtem,nem erősen,épp csak a papíron hagy nyomot. Tesztjeim talán erősödnek,ezt nem teljesen tudom megítélni. Van itthon utrogestanom,vajon elkezdjem e hétfőig,mire orvoshoz tudok menni?

(4.terhességem, 1 vetélés volt,szintén barnázással, és a 3.terhesség elején is volt barnázás,de kaptam az utrot)

teszt: [link]

2013. nov. 9. 11:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
Engem próbálnának körberöhögni az ügyeleten!!!Nevetséges hogy ettől kell rettegni!!Mikor fizetjük a tb-t!Hidd el csak azt röhögik körbe aki hagyja magát!Remélem minden jól alakul nálad és semmi baj nem lesz!Én mennék az ügyeletre!Minden jót kívánok!
2013. nov. 10. 12:23
 12/26 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta? Bevetted az Utrot?
2013. nov. 10. 13:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Elmúlt a barnázás, nem vettem még be.Holnap doki.
2013. nov. 10. 17:03
 14/26 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es! Engem nem röhögtek körbe, csupán megalázó helyzetbe hoztak az ügyeleten úgy, hogy hasonló helyzetben voltam, mint a kérdező. Persze, lehet velük vitatkozni, meg felháborodni, meg próbálni kiállni magadért (nyilván mindenki ezt teszi, ha már elmegy az ügyeletre), de némelyik nőgyógyász sajnos úgy viselkedik, mintha nem az emberi fajhoz tartozna (és szépen fejeztem ki magam). Szóval örülj, hogy nem volt még dolgod b... ügyeletes orvossal, nekem már többhöz is volt szerencsém, ráadásul úgy, hogy ha úgy hozza az élet, akkor nekem is elég nagy szám van...

Bocsánat, hogy offoltam, 10-es voltam.

2013. nov. 10. 19:34
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem is konkrét kiröhögés persze,na de kinek hiányzik a "mit akar maga itt még"...hiszen 4 napja késik..de a tesztem egyre erősebb.

[link]

2013. nov. 10. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2013. nov. 11. 05:21
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen, egyértelműen egyre erősebb! Gratulálok! Én a 20. dpo-n vagyok, nekem is szépe erősek már a tesztjeim. :)))
2013. nov. 11. 07:20
 18/26 anonim válasza:

2nap múlva vagyis szerdán kellene megjönnie,ma csináltam egy tesztet ami nem volt számomra egyértelmű,mert elég halvány volt a csík,így csináltam egy másodikat,ami szintén elég halványka de ott van.Szerintetek pozitív?Nem merem még magam beleélni.

[link]

[link]

2013. nov. 11. 11:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Ez annyira egyértelműen pozitív, hogy nem is értem, miért kételkedsz benne. Gratulálok. :)
2013. nov. 11. 12:03
 20/26 anonim válasza:
Soha életemben nem volt még rá szükség,hogy teszteljek,így nem tudtam eldönteni,h számít e a halvány csík. Nem rég volt egy kisebb műtétem és nem tudom elhinni,h ilyen hamar összejöhetett a baba.Köszönöm a választ!
2013. nov. 11. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!