Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Légyszíves nézzétek meg az...

Légyszíves nézzétek meg az eredményemet! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Volt szeptemberben egy missed ab műtétem. Első baba lett volna. Se a magánnőgyógyász, se a magánendokrinológus nem küldött további vizsgálatokra. Azt mondták, első missed ab után még nem kell. Ezért önszorgalomból vizsgáltatom ki magam. Várom a véleményeteket!

Éhgyomri glucose 5,0 mmol/l

60 perces glucose 5,3 mmol/L

120 perces glucose 3,4 mmol/L

Inzulin 10,2 mIU/L

Inzulin 60 perc 92,5 mIU/L

Inzulin 120 perc 19,5 mIU/L

Inzulin rezisztencia (HOMA index) 2,27

Köszönöm

2013. okt. 30. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress egy jó, és normális endokrinológust, szükséged lesz rá :) Ő majd a többi eredmény mellett megnézi, hogy mi legyen. Diéta, mozgás tuti kell!

Az inzulin 5szöröse lehet az éhgyomorinak, és a cukor sem mehet a 0 perces alá...

2013. okt. 30. 14:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. okt. 30. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A 60 perces inzulinod magas. Én ilyen értékre már gyógyszert kaptam + diétáznom és heti 3x sportolnom kell.
2013. dec. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!