GÖRBE SZAKÉRTŐK, légyszíves írjatok! Volt peteérésem?
Ha felmegy a hő,tuti elindult vándorolni egy petesejt?....HA FELMEGY A HŐ TUTI Volt peteérés és TÜSZŐREPEDÉS? :(
Húúú, de zavaros a görbéd! Azért húzta be 25. cn-re, mert akkor mérted előtte utoljára. Tuti, hogy nem akkor volt peteérésed.
Én inkább a 25 cn és a 29. cn közé raknám. Előtte biztos, hogy nem volt.
Mindig 28 cn-es a ciklusod? Vagy változó?
Az, hogy most leesett a 36. cn-n, azt jelenti, hogy megfog jönni.
Persze, hogy zavaros...nem mért mindennap...
A mensid csak 2 nap volt? :O
Előtte is mértem csak nem írtam be,tuti hogy akkor kezdett el felmenni,amikor felment...
CSAK AKKOR MEGY FEL A HŐ,HA VOLT PETEÉRÉS?.....ha nincs peteréés nem megy fel a hő ugye?
Peteérés után egy héttel leeshet a hő...utána fel is ment,láthattad....holnap reggel kiváncsi vagyok mennyi lesz a hőm
FIÚK LÁNYOK!!! ENGEM AZ ÉRDEKEL HOGY VOLT-E PETEÉRSEM???
felmehet-e akkor is a hő,ha nincs peteérés?
De hogy mondjuk meg neked, amikor nem vezeted mindennap a görbédet?! Ha voltak értékeke (mérted mindennap), akkor miért nem írtad be?
Továbbra is azt mondom, hogy 25 cn és 29 cn között volt valamikor.
Ráadásul, oké, hogy elindult felfele, de leesett.. annak, aki terhes, ennyire nem esik le a hője.
Ahogy nézem (3 napból egyébként .. ) nem is egy időben méred a hőd!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!