Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » GÖRBE SZAKÉRTŐK, légyszíves...

GÖRBE SZAKÉRTŐK, légyszíves írjatok! Volt peteérésem?

Figyelt kérdés

[link]

Ha felmegy a hő,tuti elindult vándorolni egy petesejt?....HA FELMEGY A HŐ TUTI Volt peteérés és TÜSZŐREPEDÉS? :(

2013. márc. 31. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Pont akkor nem mérted a hődet, amikor a lényeg lett volna :( Én ebből nem látok így semmit, sajnos...
2013. márc. 31. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Húúú, de zavaros a görbéd! Azért húzta be 25. cn-re, mert akkor mérted előtte utoljára. Tuti, hogy nem akkor volt peteérésed.

Én inkább a 25 cn és a 29. cn közé raknám. Előtte biztos, hogy nem volt.

Mindig 28 cn-es a ciklusod? Vagy változó?

Az, hogy most leesett a 36. cn-n, azt jelenti, hogy megfog jönni.

2013. márc. 31. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy zavaros...nem mért mindennap...

A mensid csak 2 nap volt? :O

2013. márc. 31. 22:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Előtte is mértem csak nem írtam be,tuti hogy akkor kezdett el felmenni,amikor felment...

CSAK AKKOR MEGY FEL A HŐ,HA VOLT PETEÉRÉS?.....ha nincs peteréés nem megy fel a hő ugye?

Peteérés után egy héttel leeshet a hő...utána fel is ment,láthattad....holnap reggel kiváncsi vagyok mennyi lesz a hőm

2013. márc. 31. 22:44
 5/10 A kérdező kommentje:

FIÚK LÁNYOK!!! ENGEM AZ ÉRDEKEL HOGY VOLT-E PETEÉRSEM???

felmehet-e akkor is a hő,ha nincs peteérés?

2013. márc. 31. 22:45
 6/10 A kérdező kommentje:
az nem érdekel mikor volt...csak hogy volt-e
2013. márc. 31. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

De hogy mondjuk meg neked, amikor nem vezeted mindennap a görbédet?! Ha voltak értékeke (mérted mindennap), akkor miért nem írtad be?

Továbbra is azt mondom, hogy 25 cn és 29 cn között volt valamikor.

Ráadásul, oké, hogy elindult felfele, de leesett.. annak, aki terhes, ennyire nem esik le a hője.

Ahogy nézem (3 napból egyébként .. ) nem is egy időben méred a hőd!!?

2013. márc. 31. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Ha nem vezeted normálisan a görbéd, akkor nincs értelme. Nem lehet egyértelműen megmondani, hogy mikor volt peteérésed, ha volt egyáltalán...és ha "kiabálsz", az nem változtat semmin! :)
2013. márc. 31. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól hogy felmegy még sokat nem jelent, ahhoz legalább most 4 napig fent kell maradnia, akkor mondható hogy megvolt a tüszőrepedés:)
2013. ápr. 1. 11:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem kiabálok,hanem kiemelem a kérdést,mert arra szeretnék választ kapni...Hát köszönöm a válaszokat,tehát nem biztos hogy volt PÉ...na mindegy
2013. ápr. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!