Legyszives nezzetek meg a tesztem. Miaz eredmeny szerintetek? Kep
2013. aug. 19. 09:04
1/13 anonim válasza:
Elvileg halvány pozi de sokan írták itt hogy ez a teszt így még negatív ezért sajnos nem tudok többet mondani, de nekem a tesztek mind a 3 gyereknél akkor voltak csak pozitívak halványan is mikor baba volt, amikor nem voltam terhes semmi csík nem volt. Szeretnéd a babát? Remélem valaki tud neked egyértelműbb választ adni.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen nagyon szeretnenk. Sajnos aprilisban 5 honaposan elment a babank! Ez az elso honap hogy probalkozunk, tehat ha nem lennek terhes nem lennek ketsegbe esve... De sajnos nem tudom megallapitani hogy pozitiv vagy negativ mert ott a masodik csik is de nagyon halvany... Csutortokon kene megjonnie a mensimnek.
2013. aug. 19. 09:15
3/13 anonim válasza:
Szerintem akkor legkorábban csütörtök reggel tesztelj egy másfajta teszttel. Én drukkolok neked nagyon. A Gabriell és az xepil is jó vagy bármelyik amit gyógyszertárban kapsz.
4/13 anonim válasza:
ez halvány pozitív :) ha holnap vagy holnapután ismételsz szerintem olyan élesen fog virítani :)
6/13 anonim válasza:
Igen,ez pozitív ! Gratulálok ! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Tesztelek megink 2 nap mulva, hatha sotetebb lesz az a csik...
2013. aug. 19. 10:19
9/13 Gyönyörűséges válasza:
szerintem halvány, de pozitív.
az első babámmal vasárnap kellett volna megjönnie, akkor halvány volt, majd szerdán teszteltem és az egyértelmű volt! Türelem, sok sikert és sajnálom az első babát :(
10/13 anonim válasza:
ez pozitiv nekem is ilyen volt....gratulálok babás vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!