Véleményetek? 15. dpo-n különböző eredmény a teszten.
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 15.dpo-n. Tegnap délután csináltam egy x-epil tesztet. Alig látható, halvány rózsaszín csík van rajta, de nagyon halvány, éppen látható. Ma reggel csináltam meg a másik x-epilt, az ugyanolyan lett, mint a tegnapi. Ma nem bírtam magammal és csináltam most délután egy Ila nevű tesztet, ami elvileg 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja. Ez viszont csont negatív lett. Szerintetek, akkor valószínűleg nincs baba?2013. aug. 8. 14:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem attól még lehet baba, ezek a szuper érzékenynek titulált tesztek szart se érnek, már elnézést a kifejezésért.Csinálj egy X-epilt, két nap mulva, reggeli vizeletből, az már tuti erősebb lesz.
2/2 anonim válasza:
Szerintem az X-epil megbízható. Délután nem érdemes még tesztelned, akármi van ráírva a másikra. Reggel próbálj egy másik X-epilt inkább. Nekem ez mindig halványabb volt, mint a Medi-lab mondjuk, de azért látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!