Miért van az hogy két kűlönböző teszten más az eredmény?
Talán mert még nagyon kicsi a terhesség. És a másik nem olyan érzékenységű.
Amúgy nekem ugyanolyan teszttel a délutáni nagyon erős pozitív teszt lett, a másnap reggeli pedig halványabb, de az is pozitív.
Ismételj egyet a nem várt napján vagy pár nappal utána és meglátod, hogy akkor mit mutat a teszt.
Nem, én 2 azonos Gabriel teszttel. Fogalmam sincs, az milyen erősségű, csak gondoltam, hogy mivel nálad két különbözőről van szó, esetleg az egyik kevésbé érzékeny, mint a másik.
Amúgy nem tudom mitől lett nekem a délutáni erősebb, de én azt gondolom, hogy a délutáni teszt előtt mivel hosszú időt nem voltam otthon és nem volt módon pisilni menni, így elég koncentrált lett a vizelet. Míg lehet éjszaka voltam pisilni, vagy késő este, így a reggeli pisi nem volt olyan koncentrált.
De mondjuk én akkor csináltam tesztet, mikor 4 napja már késett. Így biztosabb volt az eredmény és ilyenkor egy kevésbé érzékeny teszt is jobban mutatja.
Őszintén remélem hogy nálad minden rendben van, de nekem ezzel rossz tapasztalataim vannak sajnos.
Én pozitívat teszteltem a nemvárt napján, majd 2 nap múlva egy negatívat és egy másik fajta teszttel iszonyú halvány pozitívat. Sajnos nekem kiderült hogy még a betöltött 5. hét előtt elhalt a terhességem.
Szóval rosszat is jelenthet, de tényleg lehet hogy csak annyi, hogy érzékenyebb volt az előző teszted mint a másik. Erre érdemes figyelni, hogy ne legyen túl sokféle teszt otthon. Drukkolok hogy minden rendben legyen, és pár nap múlva csodaszép pozitívakat tesztelj! Majd írd meg hogy mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!