Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudtok nekem segíteni? Most...

Tudtok nekem segíteni? Most gyereket várok, vagy valami teljesen más?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, szóval MÉG nem akarok gyereket. De nem tudom, hogy mi van.

Védekezünk, de már egy hete késik a menzeszem. Minden stimmel azzal, mikor megjön, azt leszámítva, hogy vérzésem nincs. Ebben a hónapban ki voltam téve ráadásul a stressznek nagyon. Ráadásul beteg is voltam.

Fogamzásgátlót nem szedek. És már most is ideges vagyok!

2013. okt. 28. 07:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hónap közepén (15-én) vagy hónap végén (25-én) jön meg általában.
2013. okt. 28. 07:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor néha 3, néha pedig 6 hétre?...

Most még csak 28-a van, akkor csak 3 napot késik?...

2013. okt. 28. 07:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, három napja.
2013. okt. 28. 08:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a kis naptárban, és mindig úgy volt, hogy egyik hónapban ez, másik hónapban amaz. De felváltva.
2013. okt. 28. 08:05
 15/17 anonim ***** válasza:

No, ha néha 3 hét, néha 6 hét, akkor az előzőhöz hozzáadsz 6 hetet, és csak utána késik.

:D

Ez rendszertelennek számít szerintem.:)

2013. okt. 28. 08:07
 16/17 Soluna ***** válasza:
Szia! Vegyél egy tesztet! Ha nem jönne meg 5-6 nap múlva sem akkor keress fel egy orvost! Ha baba van a dologban akkor minél előbb jobb ha kiderül. De mivel még nagyon fiatal vagy, lehet, hogy valami más ok van a háttérben. Azt, hogy terhes vagy-e csak az orvos tudja megmondani pontosan. De a leírtak alapján még csak 3 napja késik! Szóval vegyél egy tesztet :) És ha módodban áll írass fel fogamzásgátlót ebben az életkorban az a legjobb és a legbiztonságosabb szerintem ha pontosan szeded.
2013. okt. 28. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha több, mint 14 napja volt az a bizonyos együttlét, akkor vegyél egy tesztet - reggel, első vizelettel csináld meg, mert abban van a legmagasabb szinten a HCG hormon. Ha ezután sem jön meg, pár nap múlva ismételd.

A leírtak alapján nem kellene idegeskedned, de jobb óvatosnak lenni.

2013. okt. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!