S. O. S. Hogyan tanítsak olaszra egy teljesen kezdő,12 éves gyereket?
Figyelt kérdés
Gondolom ekkora gyereknek nem valami "izgi", ha a nyelvtant tukmálják, meg még soha nem tanítottam. Van valakinek ötlete, hogyan fogjak hozzá??2013. szept. 7. 19:39
1/9 anonim válasza:
Sok közöm nincsen hozzá, de miért pont az olasz? En nem világnyelv.
2/9 A kérdező kommentje:
ezzel tényleg nem segítettél semmit!!! De azért válaszolok, bár véleményem szerint ez egy elég buta kérdés... Erre is szükség van, pont. Amúgy meg megtetszett neki, és a szülei megtehetik, hogy a sulis angolon és németen kívül más nyelvet is tanuljon szórakozásból. CSak ennyi
2013. szept. 7. 20:24
3/9 A kérdező kommentje:
kicsit érdekes lett a mondat, szóval *megtehetik, hogy fizessék neki
2013. szept. 7. 20:25
4/9 anonim válasza:
Párbeszédeket, később egyszerű szövegeket, "olvasmányokat" tanuljon meg fejből. (Előtte persze együtt lefordítjátok) Ezzel egyfelől rögzülnek a szavak, másrészt komplett szófordulatokat tanul meg. Innen lehet majd építkezni, pl. más szavak behelyettesítésével kombinálni, majd egyre bonyolultabb nyelvtani szerkezeteket megismertetni. Lehet majd zeneszövegeket, filmrészleteket fordítani,értelmezni, stb.
Egy (olasz) nyelvtanár
5/9 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint 12 eves gyereknek 3 nyelv egyszerre sok, még kettő is, de nem kötözködöm többet. XD
Szerintem először szavakat taníts neki, mondókát. Egyszerű dolgokat.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! Esetleg tudsz valami könyvet is ajánlani?
2013. szept. 7. 21:00
7/9 anonim válasza:
Gyereket csak akkor tanítás nyelvre, ha nyelvtanár vagy. Akkor pedig tisztában kell lenned vele, hogy milyen módon kell elkezdeni a tanítást.....
8/9 A kérdező kommentje:
Az illető ismerősöm, és engem kér, hogy tanítsam a gyerekét, nem én erőltetem, én meg mondtam előre, hogy még soha nem tanítottam, és nem vagyok benne biztos, hogy menni fog
2013. szept. 8. 10:28
9/9 anonim válasza:
Elèg jòl beszèlek olaszul, (napi munkàmban kb 8 òràt olaszul beszèltem) ha a lànyom kellene tanìtani nem mernèm. Kèrt màr ismerősöm rà, de nemet mondtam ő meg megértette mièrt.Ha megtehetik mint ìrtad fizessèk ki a nyelvtanàrt mert ez meghatàrozo. Ha nem tudod, hogy kezdj hozzà( èn se tudnâm) akkor alkalmatlan vagy rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!