Mennyire valószínű, hogy baba lesz belőle?
Figyelt kérdés
Ovuláció előtt 2nappal a párommal "összebújtunk" az nap harmadjára. Mennyi a valószínűsége,hogy baba lesz belőle,ha a harmadik összebújásunk alkalmával belém élvezett? Olvastam valahol,hogy ilyenkor már kevés az ondóban az érett hímivarsejt,de viszont azt is tudom,hogy 2napig életképes a hímivarsejt és ovulációkor jóval nagyobbak az esélyek a terhességre. Ha terhes maradtam meg fog jönni,mert a mensi és a beágyazódás nagyjából egy napra tehető?2013. okt. 23. 07:48
1/1 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja neked mondani. Vagy igen; vagy nem :-) Amúgy akkor van a legnagyobb esélyetek, ha ovu környékén kétnaponta legalább összebújtok. Bár van esély rá, hogy ebből az egy alkalomból is sikerült a baba.Ha beágyazódás zajlik éppen, a menzeszed nem fog megjönni. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!