Csütörtökre nem várom. Vagyis vártam volna, de tegnap elkezdődött a szokásos barna folyás. Valószínű meg fog jönni. Miért nem jön össze a baba?
Az az 1-2 nap folyás nem gond, én 3-4 napig barnázok mensi előtt, mégis mindkét gyerekem hamar megfogant.
Az, hogy minden rendben van veletek, pontosan mit jelent? Milyen vizsgálatokat végeztek?
HA jókor is vagytok együtt, az is 50-50% sajnos ezek a dolgok nem rendelésre mennek. Vannak akik évekig próbálkoznak, vannak akiknek egyből összejön.
Ne görcsölj rá. Legyetek akkor együtt amikor jól esik!
Ha akar úgy is összejön.
20 hónapos fiúcska mamája
Még rengeteg más dolog van, ami miatt nem jöhet össze a baba. Pl. hormonvizsgálat tudja csak megmondani, hogy magas-e a TSH-d vagy a prolaktin szinted vagy a D-vitamin szint a szervezetedben, csak vizsgálat tudja azt is kimutatni, hogy átjárhatók-e a petevezetékek, ezt az ultrahagon nem lehet látni, genetikai összeférhetetlenség is lehet vagy a hüvelyi környezeted megölheti a spermákat, stb.
Persze lehet semmi gond, mert nem mondod mennyi az a pár hónap, mert ha ez mondjuk a 4. próbálkozós hónap, akkor azt valószínűleg te is tudod, hogy aggódni minek még, de ha ez a 10., akkor már én gondolkoznék kivizsgálásokon.
Sok szerencsét a babátokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!