Menstrucáió (nem várt) előtt 2 nappal a 10-es érzékenységű Egens teszt negatív, akkor valószínű, hogy nem jött össze a baba?
Nem kell elkenődni, mert még simán lehet baba! Csak egyszerűen nem értem mért kell nemvárt elmaradása nélkül tesztelni?! Az a terhesség 1. valószínűségi jele! Én is nagyon vártam már a bébikét, de nemvárt második napja előtt sosem teszteltem. Ilyenkor meg volt, hogy nagyon halvány volt, na akkor meg matekoltam össze-vissza, hogy most bolond vagyok, vagy káprázik a szemem, néztem miket írtak arról a bizonyos tesztről, lehet-e szellemcsík stb.
No, de elegem is lett ebből, végül vártam 1 hét menses kimaradást és mit ad Isten egyértelmű pozitív lett a tesztem!
Szóval a türelem rózsát terem, nem leszel kevésbé terhes, ha vársz pár napot:) Ezt nem bántásból írtam, csak hogy lásd átlátom mit érzel!
Nagyon szurkolok, ha elmarad a mensid várj 2-3 napot aztán tesztelj!
Jaj igen és még valami: néhány ember akkora szerencsés, hogy ilyenkor már kimutatja a teszt. Nos ebből ne indulj ki, mert ez a ritkább!!
Minden jót!
Ha ez teljesen igaz lenne, nem tennék fel olyan sokan ugyanazt a kérdést, amit most Te! valóban a terhességi teszt előbb kimutatja a terhességet, mint az UH, de ennyi. Ezért van forgalma a piacon.
A clearblue tájékoztatójában pl. le van írva, hogy a nemvárt előtt hány százalékban mutatja ki.
Ezeket azért írtam le, hogy ne keseredj el, mert szerintem csak korán teszteltél. Nem kell megsértődni.
Én is korán tesztelős vagyok, sztem ez mindenki maga el tudja dönteni, h mikor is teszteljen!!!! Viszont az igaz, h sokszor nem kapunk valós eredményt, és izgulunk tovább...
Sztem próbáld meg holnap is, hátha már látszik valami! Nekem nem várt előtt 3 nappal lett nagyon nagyon halvány. Szorítok neked!
4-es vagyok:) Akkor oké!
Nagyon szurkolok, a pozitív teszt érdekében!
Írd majd meg mi volt (szerintem várj pár napot:)).
komoly??????????????
De jó! Gratulálok!
Gyorsan képet, részleteket!!!!!!!!
Kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!