Tudom, hogy már százan kérdezték előttem, de ha 3 nappal a nemvárt előtt negatív a teszt, akkor van még remény?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 11:13
1/13 A kérdező kommentje:
Már százszor megfogadtam, hogy nem tesztelek a nemvárt előtt, de nem bírtam ki most sem. Fehér száradási csík lett rajta csak :(
2013. márc. 3. 11:15
2/13 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy 20-as érzékenységű, pepino teszt volt, amit a metroban vettem.
2013. márc. 3. 11:17
3/13 anonim válasza:
Fölösleges azelőtt tesztelni mielőtt meg kéne jönnie főleg ha később fogant.Ha nem jön meg utána tesztelj ha az is negatív akkor nem vagy terhes ha meg megjön közben akkor úgyis tudod.
4/13 anonim válasza:
Mivel a fiatal terhességnél még nem termelődik annyi HCG a nő szervezetében, mint később, ezért igen, van rá esély, hogy akár napokkal később pozitív lesz az eredmény.
A remény ott veszik el, ha megjön a rendes vérzés, mert nem terhes az illető, illetve ha több héten keresztül késik a vérzés, de nem terhesség miatt.
Addig meg mindig van remény.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Már úgy vágyom egy babára.
2013. márc. 3. 11:27
6/13 anonim válasza:
Ha tudod, hogy százan kérdezték, akkor mit vársz? Százszor le van írva, hogy ameddig nem jön meg van remény és mensi előtt tesztelni NAPOKKAL felesleges! Nagyon ritkán mutat pozit a teszt, az is oly halovány, hogy amiatt is millió kérdés van, ki mit lát! Az a másik dolog, hogy rengeteg terhesség elmegy a menzivel, így mi jó van abban, ha esetleg előtte pozit tesztelsz és mégsem lesz baba??? Szerintem óriási csalódás... Tehát van értelme a kérdésednek?
7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem van értelme, mert bíztatást várok, mint mindenki más. És ha véletlenül pozi lenne később a tesztem, akkor leírnám az esetemet, és ezzel másoknak is reményt adhatnék, akik hasonló cipőben járnak.
2013. márc. 3. 11:42
8/13 anonim válasza:
Felesleges ilyen korán tesztelni. Csak pénzkidobás és elszomorít. Ha tudod, hogy ennyien kérdezték már, akkor láthattad, hogy mik voltak a válaszok. Most is csak ugyanaz: korai volt a teszt, és persze, hogy van még remény.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj rá ennyire a babára mert minnél jobban akarod annál később fog összejönni.Hidd el nem lesz tényleg jobb ha esetleg lesz egy pozitív teszted aztán meg megjön.Inkább tudd meg később egy pár nappal de az legyen biztos.
10/13 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van. Majd tesztelek akkor csütörtökön, ha nem jön meg addig.
2013. márc. 3. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!