Nemvárt előtt egy nappal negatív One Step teszt. Van még esély a babára? (a többi lent)
Már három éve próbálkozunk a babával és ez volt az első clostilbegyt-es hónapom. Volt peteérésem és inszeminációm is! Van még remény a babára?
Volt akinek csak később lett pozitív?
Nem értem, miért nem várod meg hogy megjön-e, vagy sem! Ha nem jön meg, akkor másnap érdemes tesztelni, de nem előtte!!!
Stresszeled magad, ami Miatt megint csak lehet nem jön össze a baba!
én kíváncsiságból a nemvárt előtt 4 (!!) nappal teszteltem, csak úgy, a kedves elsőknek:))
kérdező, van még remény, nyugodj meg, és várj még egy picit:) drukkolok neked!!!!!
Sokan teszik fel ezt a kérdést, szóval nyugi nem csak Te vagy ideges emiatt!!!
Szerintem nem kell elkeseredni, mert mindenkinél másképp alakul a hormontermelés + a babóca (ha sikerült) sem biztos, hogy a peteéréskor fogant, hanem később (spontán tüszőrepedés), akkor eleve később indulnak be a hormonjaid.
Bármilyen nehéz várj 1-2-3 napot, ha nem jön meg, az csak egy plussz biztosíték és tesztelj újra a reggeli 1. pisiből!
Én nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!