Tudom, hogy már százan kérdezték előttem, de ha 3 nappal a nemvárt előtt negatív a teszt, akkor van még remény?
Szia!
Nekem nagyon gyanús az 5-9 nap! 9 nappal mensi előtt csak akkor tartom lehetségesnek a pozi tesztet, ha az illetőnek előtte peteérés híján nagyon hosszú volt a ciklusa, és ahhoz számolta a 9 napot, de rendes ovus ciklusban amúgy is egy héttel korábban kellett volna megjönnie. Persze ez utólag derül csak ki ultrahangon, hogy idősebb a terhesség, mint ahogy addig gondolta az anyuka.
A HCG hormon, amire a tesztek érzékenyek, nem kezd rögtön termelődni ovu után, csak menses előtt pár nappal. Akkpr viszont jó gyorsan növekszik. :-)
Ezért nem érdemes ennyire korán tesztelni, mert szinte borítékolható a negatív eredmény.
Ha pedig valakinek valami csoda folytán jóval nemvárt előtt lesz pozi a teszt, akkor a többiekben maximum hamis reményt kelt. :-(
Szóval türelem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!