Menstrucáió (nem várt) előtt 2 nappal a 10-es érzékenységű Egens teszt negatív, akkor valószínű, hogy nem jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Azért vettem direkt 10-eset, hogy menstruáció előtt adjon támpontot.....2013. márc. 24. 08:56
11/17 A kérdező kommentje:
A mensturációm mindig pontosan jön. 28 napos a ciklusom, 29. napon már megjön és 3-4 napos szokott lenni. Mosti is vártam a 29. nap reggelén, mert mindig olyankor jön, de semmi nem volt. Aztán dél körül éreztem valam őrületes fáradtságot, le kellett feküdnöm, pedig nem szoktam napközben aludni. Akkor észrevettem, hogy kicsit vérzek. Na, mondom megjött....Csalódottak voltunk a párommal. Feltettem egy tampont, ami néhány órával később olyan is volt, mint amikor nagyon az elején mensizek. Aztán jött az este, a a tampon üres. jött a reggel, még mindig üres. Ennyi idő alatt nekem már az egész mensi le szokott zajlani. Tegnap délután csináltam egy tesztet ami pozitív volt. Ma reggel csináltam 3-at és mindhárm pozi! :)))))) Abból kettő Egens és egy Gabriell. Szinte el sem tudom hinni....Ugye a kezdeti vérzés miatt nem kell orvoshoz futnom? Magne B6-ot szedek tegnap óta.
2013. márc. 28. 08:51
12/17 anonim válasza:
4-es vagyok!
Nagyon gratulálok!!!
Boldog Babavárást!!!!
13/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem, ha már nincs vérzés + görcsök nem kell dokihoz menni.
Mégegyszer gratula!!!
14/17 anonim válasza:
Sztem a kezdeti vérzés a kimaradt mensit jelezte. Ha nem ismétlődik meg, a teszted szépen erősödik, akkor ráérsz bő két hét múlva. MÉg egyszer gratulálok kismama!!!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))))
2013. márc. 29. 11:43
16/17 anonim válasza:
Látom már 2 év eltelt, de azért Gratulálok!!! Én is úgy szeretném ha végre pozi lenne a tesztem. Vasárnapra nem várom, ma reggel (szerdán) teszteletem egyet ami nega lett. Viszont annyira azt érzem hogy baba van a pocimban. Te mit éreztél?
17/17 A kérdező kommentje:
16-os sok sikert neked!Igen, már 19 hónapos az én nagyon okos , örökmozgó, ügyes kislányom. :)))) Én amikoe terhes lettem igazából semmit nem éreztem. Amikor negatívat teszteltem akkor viszont mindig bele képzeltem minden tünetet...
2015. jún. 27. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!