Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináljak vajon tesztet?...

Csináljak vajon tesztet? Babát szeretnénk, és tegnap meg jött a havim,4 nap késés után. Viszont a hőm meg elindult felfelé. Ez vajon mitől lehet? Valakinek valami tapasztalata?

Figyelt kérdés
Ilyenkor úgy tudom, lefelé kellene mennie, és úgy is szokott lenni. Most miért játszik velem? vagy esetleg mégis baás lennék? 4 napot késett...most azon töröm a fejem , lehet mégis kellene tesztelnem????
2013. okt. 15. 17:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Csinálnod kellett volna már tesztet és ha pozitiv lett volna akkor doki , lehet , hogy vetélés.

Viszont lehet , hog lappang benned valami fertőzés és beteg leszel , attol is késhetett és emelkedhet emiatt a hőd , esetleg egy ujdonsült hüvelygyulladás vagy felfázás is állhat a háttérben.

Én biztosan csináltam volna már tesztet.

2013. okt. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!