Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tévedhet a hüvelyi uh?

Rainbow2013 kérdése:

Tévedhet a hüvelyi uh?

Figyelt kérdés
9hete nem volt menzim, hétfőn és kedden halvány pozitív tesztjeim lettek azelőtt pedig 7negatív. Kedden huvelyi uh és tapintas alapjá azt mondta a doki hogy nem vagyok terhes csak hormonzavaros. Erre norcolut gyógyszert kaptam napi 2x2 5napig. A hasa pedig még mindig nő!!!!!!! Lehetek terhes és tévedhetett a doki?

2013. okt. 10. 20:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

9 hetesen még nem nő a has :)

Szerintem is hormonzavar. Ha valóban 9 hetes terhes lennél, akkor már hasi uh-val is látható lenne a baba, szívhanggal együtt.

2013. okt. 10. 20:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy figyelmetlen volt a doki? :( Vagy csak lehet hogy szeretném hogy tévedjen és emiatt produkálom a "tüneteket"?
2013. okt. 10. 20:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Menj el egy másikhoz, ha nem bízol benne!
2013. okt. 10. 20:28
 4/16 anonim ***** válasza:

Egyébként 9 hetesen már "nő a has", viszont olyankor már nagyon nem csak halvány a teszt.

Tehát valami biztos, hogy nem kerek nálad.

Vagy sokkal fiatalabb a terhesség és ezért nem lát semmit az orvos,

de ekkor nincs magyarázat a hasad növekedésére.

Vagy igaza van, és pszichésen produkálod a tüneteket.

2013. okt. 10. 20:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Lehet igazad van, hogy pszichésen produkálom a tüneteket mivel ha terhes vagyok akkor biztos a 9.hétben lennék augusztus 27én volt aktus és ugyebár utolsó menzitől kell számolni ami augusztus 10én volt. Semmi esély nincs így akkor a babára?
2013. okt. 10. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Így szerintem sincs.

De mivel túl sok "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" tévéműsort néztem, a helyedben lehet, megnézetném egy másik orvossal is.

Egyébként milyen tesztet csináltál? A kis papírfecniset?

Mert azt könnyű benézni.

2013. okt. 10. 20:44
 7/16 A kérdező kommentje:

7negatív: exepil (2db-os) poharas, clearblue digitális, 2db gabriell, exepil vizeletsugaras, és van egy aminek nem tudom a nevét...

2halvány pozitív: rossmannos 400ft-s teszt és egy exepil vizeletsugaras de az nagyon minimálisan lett pozitív míg a rossmannos megerősödött valamennyire.

2013. okt. 10. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért én kizártam volna a doki helyében a méhen kívüli terhességet hasi UH-val. Bár 9 hetesen annak már rég lettek volna következményei...

Cisztádról nem tudsz esetleg? Mert az még ritkán okozhat HCG emelkedést.

Az tény, hogy a 9 hetes terhesség már bőven kéne hogy látszódjon hüvelyi UH-n. 9 hetes embrió azért már majd' 3 cm. Viszont ebből következik, hogy 9 hetesen még nincs terhespocak, ami annak látszik az a puffadástól van.

2013. okt. 10. 21:31
 9/16 anonim ***** válasza:

Az nem lehet esetleg, hogy később volt a peteérésed, és még olyan fiatal a terhesség, hogy nem látszik?

Én még ezt tudnám elképzelni, csinálj egy tesztet néhány nap múlva.

2013. okt. 10. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:

#9, még ha 2 héttel később is lett volna peteérése (amikor már a következő menzesznek kell megjönnie), akkor is 7 hetes kell, hogy legyen, jó 2 centis petezsákkal, szikhólyaggal, sőt már embrióval és szívhanggal is akár.

Egy 4-5 hetes terhesnél elképzelhető, hogy a doki figyemetlen, és nem vesz észre egy pár mm-es petezsákot, de min. 7 hetesnél elég hihetetlen.

2013. okt. 10. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!