Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahangon, hüvelyin, látni...

Ultrahangon, hüvelyin, látni kellett volna már?

Figyelt kérdés

Peteérés környéki együttlét után egy hónappal voltam hüvelyi uh-n egy korábbi ciszta miatt, ami addigra, doktor úr mondta, felszívodott, s mindent rendben talált. Semmi mást nem mondott. Látszott volna már, ha az 1 hónappal korábbiból állapotos lennék? (azóta nem voltunk együtt)

Köszönöm

2013. aug. 23. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látszódna.
2013. aug. 23. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha peteéréskor volt együttlét akkor papírforma szerint az kb. a 2. hét a ciklusban. Rá egy hónapra, tehát plusz 4 hétre rá már 6 hetes lenne ez a várandósság, már jó eséllyel szívhangot is lehetne keresni. Szerintem biztosan látta volna, ha van baba. Késik a menstruációd?
2013. aug. 23. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
kb 6 hetes lennél, akkor már látnia kellett volna
2013. aug. 23. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Egyébként, lehet, butaság, tudom, de azóta megjött, kb 2 héttel a vizsgálat után, azóta meg még egyszer. Normál vérzés. Közben egyszer olyan tojásfehérje jellegű nyákom is volt, amiről úgy tudom, peteérést mutat.

csak hát most meg szúr a hasam,fáj a mellem, és a mostani ciklusomban 21.nap van csak,olyan mintha mindjárt megjönne, s nem értem miért ilyen korán,ezért gondoltam hátha mégis terhesség....

2013. aug. 24. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!