Ultrahangon találtak a méhemben egy 22 mm-es echodens sávot. Ez akár terhesség is lehet? Többi lent.
Nem akarlak elkeseríteni,de sajnos szerintem sem terhesség.
Az echodes képlet rengeteg minden képlet lehet a méh üregében is,mert echodens - ultrahangot erősen visszaverő tömör szövetet jelent:tehát szinte bármi lehet.Ha oda lenne írva esetleg,hogy látnak bármilyen gyűrűt,egyéb képletet..
De még nem lehet tudni,azért reménykedj.Ha babás vagy,akkor legeslegkésőbb júl 1-ig már erős pozitívnak kéne lennie a tesztnek.
Amúgy ha az ablak felé tartom,erős fény felé tartom a tesztet,még meg nem csinált állapotba is látni a 2.csíkot,mert ugye átfénylik a reagens..Erre ne alapozz.Meg száradási csíkos is gyakran,ami abban különbözik a + teszttől,hogy ugyan látszik,de szürkés,és nem rózsaszín.
Egyenlőre szerintem nyugodj meg,és 1-jén is csinálj tesztet,mert ha akkor sincs semmi +,akkor szerintem nincs baba..Meg később menj vissza,hátha látnak már biztosat,ha baba!
Amúgy hasmenés,hasfájás nincs?
Kitartást,és azért ne add fel,hátha sikerült!
Az UH-on mért értékek általában valóban eltérnek. A szervezetünk nem egy gép, nem egy lerajzolt és legyártott valami, így a benne levő változások miatt is, az UH gépek felbontása miatt is lehetnek mások a méretek.
Ahogy írták csinálj új tesztet majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!