A 12hetes ultrahangon 13het es 3napos terhesseget allapitottak meg. Lehetseges 5 vagy tobb napos tevedes a terhesseg ezen szakaszaban?
A 13het es 3nap pontosan az utolso menstruacio utolso napja, amikoris a teherbe eses lehetetlen. Marcsak azert is, mert 2000km-re voltam a paromtol ekkor, es csak 5nappal kesobb voltunk "egyutt" eloszor.
Egy aggodo "apa".
Amit te 12 hetesnek mondasz azt az utolsó menzesz első napjától nézik, amikor szintén képtelenség a megtermékenyülés, de az orvosok onnantól számolnak mert ez biztos pont. Peteéréstől (tehát menzesz első napja után kb 14 nappal) nem nézhetik a terhességet mert senki nem napra pontosan ovulál. Ha uh szerint 13 hetes 12 hetes helyett az teljesen normális, kicsit nagyobb a baba és ezért az eltérés. Megnyugodhatsz mert a baba akkor foganhatott amikor ti együtt voltatok.
22hkm
Ket hete a terhesgondozason csinaltak ultrahangot. Akkr voltam mensi szerint 34 hetes 3 napos. A baba a meretei szerint 33 hetes 3 naposnak felelt meg. Ez ugye 1 het lemaradas.
Aztan 1 hét múlva elmentunk 4D ultrahangra, akkor voltam 35 het 5 napos a mensi szerint. A babat 34 hetesre mondtak a meretei alapjan. :)
Ez mar majdnem 2 het lemaradas.
Szoval ha mar valamelyikojuk par millimeterrel tobbet/kevesebbet mert, akkor mas kor jon ki:) szoval 1 hetet tevedett valaki, vagy a 4d-n, vagy az ambulancian. Ez benne van!:) ne aggodj! Nem tudjak pontosan megmerni! Ezert ezek csak becslesek!:)
37 hetes kismama
A 4. es 5. kommentelo hozzaszolasa szanalmas igazan, nem az en kerdesem.
Ha mar nem tudtok erdemben valaszolni a kerdesre, teljesen felesleges billentyuzetet ragadni csak azert, hogy egy altalatok teljesen ismeretlen kapcsolatot elemezzetek.
Rohej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!