Rainbow2013 kérdése:
Tévedhet a hüvelyi uh?
Figyelt kérdés
9hete nem volt menzim, hétfőn és kedden halvány pozitív tesztjeim lettek azelőtt pedig 7negatív. Kedden huvelyi uh és tapintas alapjá azt mondta a doki hogy nem vagyok terhes csak hormonzavaros. Erre norcolut gyógyszert kaptam napi 2x2 5napig. A hasa pedig még mindig nő!!!!!!! Lehetek terhes és tévedhetett a doki?#gyógyszer #teherbeesés #terhességi teszt #növekedés #menstruáció késés #9 hetes #hüvelyi UH #terhességi tünet
2013. okt. 10. 20:02
11/16 anonim válasza:
Kizárt hogy tévedett a doki. Kilenc hetesen nálam éppen csak bekapcsolta az uh-t, én is láttam avatatlan szemmel rögtön a kis embriómat. Ki is tudja ilyenkor már tapintani a terhességet, mivel a méhed mérete is megváltozik és azt írtad, az alapján is azt állította, nem vagy terhes. Annyival később pedig, ahogy előttem is írták, kizárt, hogy peteérésed lett volna. Szóval sajnálom, de tényleg hormonzavarnak tűnik. Remélem azért hamar sikerül a baba! Drukkolok!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! :) Cisztám nincsen, se semmilyen egyéb szervi elváltozás. kb 40naposak a ciklusaim de inkább rendszertelennek mondanám így sacc/kb augusztus 26-27-28-29-30ra tettem mivel augusztus 10én volt menzim, 27én voltunk együtt a párommal azóta nem jött meg, jöttek sorjara a negatív tesztek. Elmentem a dokimhoz azt mondta tapintas alapján nem vagyok babas de még korai lenne uh-t csinálni ez kb 4.héten volt. Így hát 5héttel később ezen a hét kedden elmentem egy magán dokihoz hogy hétfőn lett egy halvány pozitív tesztem azt mondta ő abban nem hisz, az uh-n nem látott semmit és tapintas alapján sem mondaná azt h baba van! :( Kicsit szomorú vagyok , de remélem minél hamarabb összejön! :)
2013. okt. 11. 09:39
13/16 A kérdező kommentje:
26-27-28-29-30ra a peteérést tettem kb, bocsi csak siettem a gépeléssel! :)
2013. okt. 11. 09:40
14/16 anonim válasza:
9. vagyok.
Nekem is ilyen rendszertelen a menzeszem mint neked, 36-50 napig minden előfordult már.
Mikor terhes lettem, a 36. napi tesztem negatív volt, az 56. napi szintén (bár az lehet nagyon gyengén pozitív volt, de azt gondoltam, hogy csak káprázik a szemem, nem gondoltam, hogy terhes lennék, mert már 3 éve nem védekeztünk akkor).
A 72. napon elégeltem meg, és gondoltam, hogy most már elmegyek dokihoz, de előtte még csinálok egy tesztet, ami legnagyobb csodálkozásomra teljesen egyértelmű pozitív lett.
Szóval nálam olyasmi lehetett, hogy egy menzesz teljesen kimaradt, és a következőnél meg megfogant a baba (aki azóta már 2 éves).
Ha neked is ilyen ciklusaid vannak, simán nálad is előfordulhatott ilyen szerintem.
15/16 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem gondolnám, mert augusztus 27.-e óta nem voltunk együtt szexuálisan a párommal, sokat utazik és keveset tudunk együtt lenni... augusztus 10.-en volt menzim 15.-ig.
2013. okt. 11. 15:22
16/16 anonim válasza:
Petefészkeid rendben vannak? Azokat nem nézte meg a dokid? Mert ha PCOS lennél, vagyis policisztásak lennének a petefészkeid, akkor: gyorsabban híznál, főleg hasra, rendszertelen lenne a menzeszed és ritkán de előfordulhat falsch pozitív teszt is a felborult hormonháztartás miatt. Azóta egyébként mi a fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!