Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha endom lenne azt látták...

Ha endom lenne azt látták volna hüvelyi uh-n, mikor pcos miatt vizsgáltak?

Figyelt kérdés
Nincs pcos-em, csak rendszertelen volt a mesim, de a vizsgálat óta beállt normálisan. Lehet, hogy azért volt olyan a mensim, mert akkoriban nagyon sokat idegeskedtem, stresszeltem. Most volt egy kis vérzésem, csak egy icipici pötty a wc papíron, azóta semmi, azt beágyazódásnak tudtam be. Aggódom, hogy mi van akkor ha endó? Pár napja fáj a hasam is kicsit, de nem vészes, ezt is a beágyazódásnak tudtam be. Szerintetek? Milyen tünetei vannak még? Másnak is szoktak borsószem nagyságú alvadt vér darabok távozni mensikor? Amúgy nincs nagyon erős mensim sem, és a görcseim sem olyan erősek..és csak az első nap vannak.
2013. okt. 9. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem látták, csak mikor cisztával műtöttek.Nem a legsúlyosabb de van.Szóval nekem nem mutatta ki.Azt mondta a doki hogy nem lehet uh-val bepillantani úgy a petevezetőbe vagy a petefészekbe hogy lehessen látni az összenövés, meg ilyenek.nekem mindig halál pontos volt a mensim.Görcsöltem de azért eléggé el lehetett viselni.Remélem tudtam segíteni
2013. okt. 9. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én azóta görcsölök mióta legelőször megjött és alvadt vér is mindig volt.(.szóval nem hiszem h 10en pár éves koromtól endom lenne.).anyunak is..ez normális amúgy? Kicsit most aggódom, hogy ez miatt nem jön a baba. Hajlamos vagyok amúgy mindenféle tünetet keresni magamon..de most megijedtem :(
2013. okt. 9. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
En is beparaztan 1 eve,mikor neten megkerdeztem egy orvost a gorcsokrol.. En is azota gorcsolok miota megjott. Viszont mar tudom hogy miert: mert mehosszehuzodassal valik le a nyalka.. Ne aggodj, osszejon az a baba! En is azthittem h emiatt meddo is vagyok stb, aztan mikor felvoltam keszulve hogy megint megjon, nemjott :))) Drukkolok!
2013. okt. 9. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
nem látszik az endo uh-n, de a pcos sem állapítható meg uh-val.
2013. okt. 10. 01:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Cisztákat kerestek, de hálisten nincs egy sem. Meg vért vettek..
2013. okt. 10. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
attól még lehetsz pcos, hogy nincs cisztád. 3. napi hormonsorod milyen lett.
2013. okt. 10. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!