Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 nap késés után negatív?

Bettus99 kérdése:

3 nap késés után negatív?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal babát szeretnénk. Első próbálkozásnál tartunk, az ovulációs napok körül bele is vágtunk a dologba. Kb. 7-10 napra rá enyhe görcsölést éreztem,másfél napig aztán hirtelen elmúlt. A héten észre vettem, hogy 10 méterről is érzem a szagokat, a mellem nem feszül,de nagyobb lett, hatalmas az étvágyam,és elsírom magam mindenen, pedig ez rám nagyon nem jellemző. Ma, a harmadik nap késés után mégis negatív lett a tesztem(Gabriellel teszteltem). A kérdésem az,hogy szerintetek reménykedhetek még? Előfordult már ilyen mással is? Ha igen hány nap után jelent meg két csík? A válaszokat előre is köszönöm.

2013. okt. 12. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha már terhességi tüneteid lennének, akkor már a teszt is pozitív lenne szerintem.

Ha később lett volna a peteérésed, akkor még lehet olyan, hogy pár nap múlva mutatná ki.

Amikor a fiammal voltam terhes, nekem 3 nap késés után a délutáni vizeletből erős pozitívat mutatott a Gabriel teszt.

Szóval az is lehet, hogy a tüneteidet más okozza, nem terhesség. Vagy már egy kicsit beleéled magad és azért érzed úgy, mert hogy annyira szeretnéd.

Én a helyedben tesztelnék még 3-4 nap múlva, ha akkor is negatív, akkor szerintem nem vagy terhes, csak valami miatt késik.

De azért szurkolok!:)

2013. okt. 12. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, én jártam így. A magyarázata csak annyi volt, hogy nem középidőben fogant a kislányunk, hanem néhány nappal később. Én mondjuk két nap késés után teszteltem negatívat, aztán két nap múlva megismételtem, akkor már pozitív lett - de még akkor sem erős pozitív. Hogy mikorra erősödött volna be, nem tudom, mert nem vagyok az a folyton tesztelgető fajta, ha van egy pozi tesztem, akkor tudomásul veszem, hogy ott a baba. :) Szóval én 2-3 nap múlva csinálnék egy új tesztet a helyedben.

Ja, és tüneteim nekem is voltak - már akkor, mikor még negatív volt a teszt.

2013. okt. 12. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát reménykedünk nagyon. Azon is gondolkoztam, hogy lehet esetleg kevés lett a minta a teszthez. Nagyon izgultam és remegtem és nem lett teljes 4 csepp... Jó ha lett 2. :-/
2013. okt. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!