OVU tesztet hogyan kell használni? Akinek van bevált tapasztalata leirná nekem? Mikor kezdjem el, du mikor csináljam. Stb?!
Első kérdés: hány naposak a ciklusaid, rendszeres-e stb...
Második: hány darab teszted van.
A ciklusod 12. napjától kezd el, hogy lásd hogy erősödik a csík és mindíg késő délutáni vizeletből. Addig csináld amíg pozitív nem lesz + 1 nap.
Nekem 32 naposak voltak a ciklusaim (jelenleg terhes vagyok) és mindíg a 12. napon kezdtem el.
Ha elég vastagok a tesztcsíkjaid, nyugodtan vágd ketté egy éles kisollóval, így duplázhatod mennyiséget úgy, hogy reggel is csinlász egy tesztet.
Én elég sokat használtam, és bizony volt olyan, hogy a reggeli volt teljesen pozitív, a délutánit már nem mondtam volna annak, ha reggel nem néztem volna, simán azt gondoltam volna nem is volt ovum abban a hónapban. Szerencsére összejött, pont akkor mikor reggel volt pozi a teszt :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!