Emeletes ágy dilemmám van, kinek mi a tapasztalata? Kinek mikortól aludt emeletes ágyon a gyerkőce és bevált-e a dolog?
5 éves lányom és 3,5 éves fiam van. Kicsi a szobájuk, de éppen kaptunk egy emeletes ágyat, kapóra jött nagyon, amúgy is sürgősen le kellett volna cserélni a nagyobbiknak az ágyát, mert kinőtte...
Viszont: a lányom akit első ötletként felköltöztetnék, nagyon rossz, felületes alvó, éjjel előszeretettel jön-megy (pisilni, inni stb). Ellenben az öcskös alszik mint egy mormota, az elmúlt mondjuk egy évben szerintem 3x ha felkelt éjjel (kivéve betegség, de olyankor amúgy is mellettem alszik a kis delikvens), és akkor sem áll neki felderíteni a lakást, kiabál értem. Tehát nála látom kisebb veszélyét, hogy félkómásan lelépjen.
Ti meg mernétek kockáztatni az új ágyat hogy felül legyen a kisebb?
Gondoltam rá, hogy valami csúszdaszerűséget csináltatnék rá, ami később eltávolítható, de egyrészt nem tudom, hogy hogy férne el a pici szobában ez is, másrészt kérdéses számomra, hogy ha mondjuk lépcsőzni nem jut eszébe akkor vajon csúszna-e...
Az a baj, hogy a szoba adottságai nem teszik lehetővé, hogy mondjuk két magasított ágyuk legyen bent, tudjátok, ami alul rakodófelület és kb derékmagasságban van a matracrész. Egyszerűen nem tudok két felnőttméretű fekhelyet tenni bele, csak egymás fölött férnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!