Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teherbeesést nagyon meggátol...

A teherbeesést nagyon meggátolhatja a dohányzás? és még többi lent.

Figyelt kérdés

Én voltam meddőségin, mert már ideje lett volna szerintem teherbe esnem, és mindig megjön. De nem mentünk rá úgy tudatosan a dologra, csak úgy random szoktunk együtt lenni. De másoknak igy random is bejön pár hónap után.

Meddőségin nem találtak semmit. Bár ott se vizsgálnak ki mindent.

A dohányzásról még nem sikerült lemondanom, bár igaz, hogy volt pár év amikor nem cigiztem, és akkor se estem teherbe.

A dolog pikantériája, hogy közben elváltam és új partnerem van 8 hónapja. Vele február óta vagyok együtt, és vele se védekezünk, és vele se esek teherbe. Egyre idegesebb vagyok, és emiatt még többet cigizek.

Az érdekelne, hogy mások akik babát akarnak, nagyon rámennek a peteérés napjára? vagy csak úgy együtt vannak védekezés nélkül?

A másik pedig, hogy a cigi nagyon szabályozhatja ezt a dolgot?

mi lehet még velem? vagy mit kéne még tennem az ügy érdekében? hova menjek? mit szedjek? félek hogy kimegyek az időből. :(

2013. okt. 13. 22:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
jó akkor megpróbálom újra letenni, amugy se tesz jot.
2013. okt. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!