A teherbeesést nagyon meggátolhatja a dohányzás? és még többi lent.
Én voltam meddőségin, mert már ideje lett volna szerintem teherbe esnem, és mindig megjön. De nem mentünk rá úgy tudatosan a dologra, csak úgy random szoktunk együtt lenni. De másoknak igy random is bejön pár hónap után.
Meddőségin nem találtak semmit. Bár ott se vizsgálnak ki mindent.
A dohányzásról még nem sikerült lemondanom, bár igaz, hogy volt pár év amikor nem cigiztem, és akkor se estem teherbe.
A dolog pikantériája, hogy közben elváltam és új partnerem van 8 hónapja. Vele február óta vagyok együtt, és vele se védekezünk, és vele se esek teherbe. Egyre idegesebb vagyok, és emiatt még többet cigizek.
Az érdekelne, hogy mások akik babát akarnak, nagyon rámennek a peteérés napjára? vagy csak úgy együtt vannak védekezés nélkül?
A másik pedig, hogy a cigi nagyon szabályozhatja ezt a dolgot?
mi lehet még velem? vagy mit kéne még tennem az ügy érdekében? hova menjek? mit szedjek? félek hogy kimegyek az időből. :(
Van olyan barátnőm akinél minden rendben van, hormon átjárhatóság, peteérés, méhfal, genetika vizsgálat az összeférhetőségre is rendben van, a pasinál is minden tökéletes de már 5 éve nem jön a baba...:(
Sajnos ritkán van ilyen, tudom hülyeség ez a rágörcsölés de lehet mégis van valaki benne mert ugye ha testileg minden ok akkor már csak a lélek marad. Esetleg nézessétek meg a párodat és azt hogy nem e összeférhetetlenség áll fenn nálatok.Ha minden rendben, lombik program még megoldhatja. Drukkolok
Most tuti le leszek osztva, de bárcsak úgy lenne, hogy aki dohányzik, az nem esik teherbe. Azt hiszem boldogabb világ lenne.
A cigi csökkenti a termékenységet, de azért nem valószínű, hogy amiatt nem esel teherbe.
De remélem nem is fogsz, amíg nem szoksz le. Ha sikerül letenned, utána mielőbbi babásodást kívánok!
ezt most vegyem ijesztgetésnek? :D
mond miért ilyen kemény a hozzáállásod?
mihelyt megtudnám hogy terhes vagyok, azonnal abbahagynám.
szoktam én már le hét évre. most egy éve cigizek, mert elég sok volt ami történt, és visszaszoktam. férjem megcsalt, elhagyott, itt maradtam a hitellel, beperelt a szomszéd, kirúgtak a munkahelemről, és még sorolhatnám.
szóval amit a másik cipőjében nem jártál, addig ne okoskodj, mondom ezt a kedves hozzászólónak.
most rendeződnek a dolgaim, de még hat a rossz időszak utóhatása. Én tudom mikor jön el az idő, amikor le tudom tenni a cigit. Már próbálkozom egyébként.
egy teherbeesés annyira meglenditene, hogy azonnal leraknám. tudom, mert már sikerült korábban.
annyira most még nem is akarunk gyereket az új vőlegényemmel, csak mivel nem védekeztünk, felmerült bennem a gondolat, hogy azért jön meg, mert cigizek.
ha nagyon komolyra fordulna a dolog, hogy komolyan babát akarunk, akkor mindketten leraknánk.
én csak figyeltem hogy nem úgy alakul, előrelátó vagyok, és ezért nyomozgatok, hogy ha majd tényleg nagyon akarunk majd, nehogy akkor legyen késő, és akkor derüljön ki valami.
de remélem sikerülni fog!
a cigiről meg le fogok szokni hamarosan.
egyébként ne itélkezz előző hozzászóló, mert az nagyobb gáz, mint valamit elszúrni az életben.
gyanitom, hogy ez a rosszindulat mögött valami megkeseredettség (talán pont meddőség?) áll. ezért nézem el neked.
"De remélem nem is fogsz, amíg nem szoksz le."
jó lehet nem itélkezés, de akkor is elég rosszindulatú volt. Hány dohányos esik teherbe? és akkor már aki dohányzik, annak ne is legyen gyereke?
"mond miért ilyen kemény a hozzáállásod? "
Miért? Azért, mert heti rendszerességgel látok a neonatológiai intenzív centrumban olyan koraszülött, retardált, beteg gyerekeket, akik azért lettek olyanok, amilyenek, mert az anyjuk azt hitte, hogy le tud szokni a cigiről, ha terhes lesz, de mégsem tudott.
Ha gyereket akarsz, akkor az az alap, hogy mindent megteszel azért, hogy normális körülmények között foganjon és szülessen meg a baba. Ebbe a cigi nem fér bele.
És igen, tartsatok gonosznak, de örülnék neki, ha a dohányosok nem esnének teherbe addig, amíg nem szoknak le.
Nem azt kívánom én nekik, hogy sose legyen gyerekük! Csak azt, hogy addig ne, amíg szívják.
Azért, mert a gyereket is mérgezik vele.
Hiába hiszed azt, hogy akkor majd leszoksz, ha már a hasadban a gyerek. Ez közel sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!