A párommal lassan babát szeretnénk.Sajnos én dohányzom és így félek beleváni.Ha abba hagyom a cigizést a próbálkozások előtt,akkor lehet ebből gond a babával?Esetleg valami károsodhatott bennem a cigi miatt amitől nem lehet baba?
Erre senki nem tud biztosat mondani. Vannak ismerőseim,akik a terhesség alatt is dohányoztak,mégis egészséges lett a babájuk.
2012. márc. 1. 18:17
2/16 anonim válasza:
Amikor még nem tudták hogy a cigi káros, akkor is születtek gyerekek. Anyukám végig szívta velem.
2012. márc. 1. 18:22
3/16 anonim válasza:
A barátnőm fél éve szült, véletlenül sikerült be a baba. Előtte is dohányzott, közben is és teljesen egészséges a pici. Megkérdezte a dokit is, hogy mégis mennyire káros, azt mondta hogy amíg jók az eredményei ő nem fogja erőltetni, hogy tegye le. Nem hiszem hogy gondod lenne belőle.
2012. márc. 1. 18:39
4/16 anonim válasza:
No azért ne tegyünk már úgy hogy a cigi az jó! A cigi mindenféleképpen ártalmas,akár terhes vagy akár nem. Abban meg én nem bíznék hogy nem lesz semmi baj,olyan mint az orosz rulett.
Nagynéném 3fiút szült és közben bagózott,mindegyik kis súllyal,kettő koraszülöttként született. A középső ráadásul vízfejü lett.
Én is dohányoztam 13évig,volt hogy másfél doboz elment 1nap. Soha nem gondoltam arra hogy a cigi miatt félnék belevágni,eszembe sem jutott hogy ne tudnám abbahagyni. Nyugodtan vágjatok bele a babaprojektbe,de a cigit mindenféleképpen tedd le!!! Nagyon sokat árt! Mi ugyan nem döntöttük el hogy akkor jöhet a gyerek,de mikor kiderült akkor tettem le. Ennek már 2és fél éve,és mai napig nem dohányzom. A gyerekért mindent!!!
2012. márc. 1. 18:39
5/16 anonim válasza:
aki nem tud lemondani a gyereke egészségéért a cigiről az nem érdemli meg hogy anya legyen!!én is cigiztem 13 évig de amikor megtudtam hogy terhes vagyok azonnal abba hagytam!egy csomó videó van fenn a neten amikor az anya cigizik hogy viselkedik az embrió!érdemes lenne megnézni ahogy azok a szegény picik fulldokolnak mert egy idióta az anyjuk!felháborító még a kérdés is!
2012. márc. 1. 18:52
6/16 anonim válasza:
nem tudom megérteni azokat a nőket akik nem tudják már pocakosan lerakni a cigit. Ha megszületik is az orra alá fogja fújni minden órában, minden nap?
2012. márc. 1. 20:18
7/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem két gyerkőcöm van. Dohányzom jelenleg is (még nem vagyok terhes, de tervezzük a harmadikat).
Amikor kiderült a két csajszinál a terhesség, abban a pillanatban leraktam a cigit, soha nem gyújtottam rá a terhesség alatt, sőt szoptatáskor sem. Nem volt ebből semmi probléma.
2012. márc. 1. 20:39
8/16 anonim válasza:
M
2012. márc. 1. 20:46
9/16 anonim válasza:
Mi most kezdünk el próbálkozni a babával és egy hónappal ezelőtt tettük le a cigit a férjemmel a baba érdekében. A nikotin pár nap alatt kiürül a szervezetedből és a kátrány is elég hamar elkezd kiürülni. A legjobb ha már tervezés előtt abbahagyod, de minél hamarabb annál jobb. Azt pedig nem hinném, hogy azért nem lehetne gyereked mert dohányztál, emiatt ne aggódj!
2012. márc. 1. 20:55
10/16 anonim válasza:
Egy anya, a saját gyereke érdekében tegye le a cigit. Persze van, hogy a babának semmi baja nem lesz, de ezt nem lehet előre tudni. Jobb félni, mint megijedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!