A teherbeesést nagyon meggátolhatja a dohányzás? és még többi lent.
Én voltam meddőségin, mert már ideje lett volna szerintem teherbe esnem, és mindig megjön. De nem mentünk rá úgy tudatosan a dologra, csak úgy random szoktunk együtt lenni. De másoknak igy random is bejön pár hónap után.
Meddőségin nem találtak semmit. Bár ott se vizsgálnak ki mindent.
A dohányzásról még nem sikerült lemondanom, bár igaz, hogy volt pár év amikor nem cigiztem, és akkor se estem teherbe.
A dolog pikantériája, hogy közben elváltam és új partnerem van 8 hónapja. Vele február óta vagyok együtt, és vele se védekezünk, és vele se esek teherbe. Egyre idegesebb vagyok, és emiatt még többet cigizek.
Az érdekelne, hogy mások akik babát akarnak, nagyon rámennek a peteérés napjára? vagy csak úgy együtt vannak védekezés nélkül?
A másik pedig, hogy a cigi nagyon szabályozhatja ezt a dolgot?
mi lehet még velem? vagy mit kéne még tennem az ügy érdekében? hova menjek? mit szedjek? félek hogy kimegyek az időből. :(
Nem tudom,hogy mi lehet veled,szerintem érdemes lenne mégegyszer nekifutni egy alapos kivizsgálásnak.
Egyébként nekünk 6 hónap próbálkozás után fogant meg a fiunk.Rendszertelen ciklus miatt,fogalmam sem volt,mikor van peteérésem.Nem számolgattam,nem hőmérőztem,csak szexeltünk,amikor jólesett.Mindketten erős dohányosok voltunk,napi egy dobozzal szívtunk.
Ahogy pozitívat teszteltem azonnal leraktam a cigit,a férjem sajnos még mindig dohányzik.
Szerintem a ciginek semmi koze a dologhoz es igen, kellene egy nagyobb kivizsgalas.
Nekunk mar van egy gyermekunk es szerenenk masodikat. Elso veteles volt es ra 10 honapra sikerult ujra teherbeesnem random. Most azonban egy eve probalkozunk pontosan. Nyaron letoltottem a telefonomra egy app-et ami a ciklust koveti. Be tudom irni pontosan mikor voltunk egyutt stb....mert engem is szorit az ido.
Ha le tudnad tenni a cigit az neked is jobb lenne es ha jon a Baba akkor neki is.
Én is és a párom is cigiztünk már jò pár éve,és az előváladéktòl lettem várandòs :)
26+5 hetes kismama :)
nálunk anya is egyből teherbe esett velem is és a nővéremmel is, és a tesómnak is egyből sikerült a kislánya.
esetleg lelki okokra gondolok még.
hogy mi volt előtte? férjemmel 7 évig voltunk házasok, sose méricskéltem semmit, csak random, de nem lett baba. akkor a meddőségin azt mondták, hogy alacsonyabb a spermaszáma az átlagostól. 16-17 millió. akkor azt gondoltam, hogy miatta nem jött össze. elváltunk más okokból. utána összejöttem egy sráccsal, vele is random vagyunk együtt, 8 hónapja, és megdöbbentett, hogy vele se úgy alakul. mindketten cigizünk.
átjárható vagyok, van peteérésem, hormon szintem pont középen van. nem tudom mit lenne még érdemes megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!