Ti a nem vártnál hasonlóan voltatok? Semmi mensis tünet.
Figyelt kérdés
Nincs a szokásos fejfájás előtte, nem fáj a mellem sehol, csak keményedik, pedig mensi előtt2 nappal meg szokott puhulni.
Annyi még hogy élesbe nem próbálkoztunk, még megszakítással vagyunk együtt, mert most kezdtem vitamint szedni kb 2-3 hete (lehet emiatt se fáj a mensim)
2013. okt. 8. 07:54
1/1 anonim válasza:
Nekem pont, hogy még jobban felerősödtek a premenstruációs tünetek. Nagyon fájt a mellbimbóm, sőt az egész mellem is. Négy nappal a nem várt előtt már erős menstruációs görcsök gyötörtek, a derekam is majd leszakadt és nagyon émelyegtem :)A szakirodalom szerint a terhesség első szakaszában a PMS tünetei jelentkeznek, de mivel nem vagyunk tankönyvek szerint kódolva, ezért ettől függetlenül akár sikerülhetett is a baba. Ha nem jön meg, csinálj tesztet és kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!