Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mik voltak a legelső...

Nektek mik voltak a legelső tünetek?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete enyhe alhasi görcseim vannak,de elég enyhék,viszont hasonlítanak a mensis görcsökhöz. 2 napja egyre erősödő mellfájdalmam van,de az olyan,hogy egyszer egyikbe nyilal aztán másikba és mellette feszülnek és nehéznek érzem. Nem akarom elbízni magam,csak kiváncsi vagyok. Még tesztelni nem merek. Nektek mik voltak az utaló jelek és,hogyan jelentkeztek pl. a mellfájdalom?

Köszi előre is

2013. okt. 2. 19:53
 1/5 gabszem ***** válasza:
nekem mikor meg kellett volna jönnie, előtte egy hétig görcsölt a hasam, aztán nem jött meg. Nekem sose szokott késni így tudtam hogy sikerült. Nekem mellfeszülésem nem is nagoyn volt.
2013. okt. 2. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem voltak tüneteim egyáltalán, egyszerűen nem jött meg, pozitív lett a teszt, és egyszer csak elkezdett nőni a pocakom. Se hányinger, se semmi más tünet.

Ilyen is van néha :)

2013. okt. 2. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Pontosan nem tudom,mert nem gondoltam,hogy terhes vagyok és mivel nem terveztük fel sem merült,hogy babát várok...,de ezek a tünetek az elsők között voltak: szédülés,fáradékonyság,délután 4 körül volt hányingerem(ezért nem gondoltam,hogy babát várhatok,mert én azt hittem,hogy nem véletlenül reggeli hányinger a neve...)és idöközben volt ,hogy úgy görcsöltem ,hogy biztos voltam benne ,hogy megjön nem sokára,mikor már egy hete késett akkor kezdem gyanakodni,de sok volt a stessz igy gondoltam azért késik.Majd teszt ,ekkor már 6 hetes voltam.Majd jött a mellfeszülés is.A fáradékonyság és a hányinger a 12.hétig jelen volt.

2013. okt. 2. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen nyilallások, görcsök sosem voltak, bár nem is igazán figyeltem rá. Nekem az első és talán egyetlen tünetem az volt,hogy sűrűn kellett pisilni!
2013. okt. 3. 05:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,látom tényleg igaz,hogy nincs két egyforma terhesség. :) Hamarosan kiderül,hogy mik is ezek mindenesetre ha nincs baba akkor felkeresek egy orvos,mert ezek nem mindennapos dolgok.
2013. okt. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!