Nektek mik voltak a legelső tünetek?
Kb. 1 hete enyhe alhasi görcseim vannak,de elég enyhék,viszont hasonlítanak a mensis görcsökhöz. 2 napja egyre erősödő mellfájdalmam van,de az olyan,hogy egyszer egyikbe nyilal aztán másikba és mellette feszülnek és nehéznek érzem. Nem akarom elbízni magam,csak kiváncsi vagyok. Még tesztelni nem merek. Nektek mik voltak az utaló jelek és,hogyan jelentkeztek pl. a mellfájdalom?
Köszi előre is
nekem nem voltak tüneteim egyáltalán, egyszerűen nem jött meg, pozitív lett a teszt, és egyszer csak elkezdett nőni a pocakom. Se hányinger, se semmi más tünet.
Ilyen is van néha :)
Szia.
Pontosan nem tudom,mert nem gondoltam,hogy terhes vagyok és mivel nem terveztük fel sem merült,hogy babát várok...,de ezek a tünetek az elsők között voltak: szédülés,fáradékonyság,délután 4 körül volt hányingerem(ezért nem gondoltam,hogy babát várhatok,mert én azt hittem,hogy nem véletlenül reggeli hányinger a neve...)és idöközben volt ,hogy úgy görcsöltem ,hogy biztos voltam benne ,hogy megjön nem sokára,mikor már egy hete késett akkor kezdem gyanakodni,de sok volt a stessz igy gondoltam azért késik.Majd teszt ,ekkor már 6 hetes voltam.Majd jött a mellfeszülés is.A fáradékonyság és a hányinger a 12.hétig jelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!