Legelső tünetek még mensi kimaradása előtt?
Figyelt kérdés
Visszagondolva nektek mik voltak az első tüneteitek babásan?2012. jún. 17. 11:21
1/52 anonim válasza:
Semmi. Minden ugyan olyan volt mint egy normál ciklusban. Mondjuk volt hasmenésem, de sztem ez nem attól volt.
2/52 anonim válasza:
Nekem se volt semmi. Igaz utána se nagyon, 5-6-7 hetesen kis hasszurka, cicifájás. Szerencsés voltam.
3/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ..:)Cicid sem égett,fájt esetleg?Csak hasmenésed volt?Ha az egyáltalán a babától volt?És mikor kimaradt a mensid akkor utána jöttek a tünetek is?
2012. jún. 17. 11:27
4/52 anonim válasza:
En gyakran jartam pisilni... lagziba voltunk mensi elott 3 nappal es 10 percenkent mennem kellett a wcre! Akkor mar gondoltam hogy sikerult!
5/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó neked sem volt más tünet?:))És neked mikor jelentkeztek először?
2012. jún. 17. 11:31
6/52 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat...Szóval mikor jelentkeztek tünetek hányadik hétben?
2012. jún. 17. 11:32
7/52 anonim válasza:
Nekem az volt a "tüntetem", hogy nem ettem össze-vissza mindent menszi előtt, mint eddig mindig, illetve menszi előtt 1-2 nappal szokott fájni a fejem, ez is elmaradt, és ideges-nyűgös-semmi nem tetszik hangulatom sem volt :) Persze ezeket a jeleket akkor még nem tudtam értelmezni, csak a pozitív teszt után jutott eszembe, hogy jééé tényleg, ezek most kimaradtak. :)
8/52 anonim válasza:
Nekem mindkétszer székrekedésem és folyásom volt, nagyjából a fogantatás után egy héttel kezdődtek a tünetek.
9/52 anonim válasza:
Az én tüneteim a 7-8.héten kezdődött. hányinger,és mellfájdalom...előtte semmi.
10/52 anonim válasza:
A cicm pont annyira fájt mint pé után és mensi között :) Mert nekem olyankor mindig fáj egy picit. Első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!