Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legelső tünetek még mensi...

Legelső tünetek még mensi kimaradása előtt?

Figyelt kérdés
Visszagondolva nektek mik voltak az első tüneteitek babásan?
2012. jún. 17. 11:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 zsyke válasza:
még mindig nem betegedtél meg? kibírod, hogy csak pénteken csinálj tesztet?
2012. jún. 20. 19:16
 32/52 A kérdező kommentje:
Még mindíg nem jött meg...elvileg ma reggel 1 szörnyű halványat teszteltem de lehet csak káprázik a szemem..:)))
2012. jún. 21. 11:58
 33/52 anonim ***** válasza:
:-) a halvány is +....gratulálok bár nem akarom elkiabálni.37hkm
2012. jún. 21. 11:59
 34/52 zsyke válasza:

a halvány is pozitív,nekem a kisfiammal a nemvárt menszesz reggelén (szabályosan mindig 28 napra megjött) volt egy nagyon halvány,és minden 3.napon csináltam újabb tesztet,míg a 3.lett totál pozitív.nagyon boldog voltam.egy tanács:nem érdemes túl korán orvoshoz menni sem.nekem a vizsgálattól elment egy babám a kisfiam elött.8 hét körül érdemes,akkor már tuti van szívhang is

GRATULÁLOK! azért majd ha csinálsz még,írd meg

2012. jún. 21. 14:34
 35/52 zsyke válasza:

nem tudom igy sikerül e megmutatnom,nekem ilyen volt a kisfiammal a halvány tesztjeim:

[link]

2012. jún. 22. 10:02
 36/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!:)19-én csináltam egy tesztet azt hiszem ha jól emlékszem az full negatív lett...tegnap reggel csináltam az olyan halvány még picit halványabb mint az elöttem szólóé és csak fél csíkom van...de már olyan rosszul érzem magam...sose mértem hőt..nem is igazán tudom,hogy hogy kell de tenap óta 37,3 - 37 fok,beteg nem vagyok....Remélem sikerült a kis tökfej :)))A drága teszt csinálóm csinált már??:))Előre is köszönöm lányok mindenkinek a gratulációt 2 nap mulva ismét teszt és remélem akkor már pozi lesz teljesen...:))))
2012. jún. 22. 10:16
 37/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkienk a drukkot!Sikeres volt!Ma reggel gyönyörű pozitívat teszteltem...:))))))))))El sem hiszem,csak sírok.......Ez hihetetlen!A világ legboldogabb embere vagyok!
2012. jún. 25. 10:44
 38/52 A kérdező kommentje:

Kedves zsyke!

Teszteltél már?:))))))))))))))

2012. jún. 25. 10:46
 39/52 zsyke válasza:

Szívből gratulálok nektek! mennyi ideje próbálkoztatok,ha szabad megkérdezni

áh én még nem,nekem még csak most vasárnap kellene megjönnie.ha nem jön meg,akkor mához egy hét múlva hétfőn tesztelek először

2012. jún. 25. 13:37
 40/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációdat!:)Hát mi nekünk volt már egy babánk,az a 3.szeretkezésünkre sikerült....Azt mondta az orvos,hogy nagyon összepasszol a szervezetünk..erre most kb 1 hónapja beszéltük meg,hogy babánk lesz és tessék ebben a hónapban már nem jött meg...:))))Hihetetlen!Nagyon drukkolok neked és szívből kívánom neked azt a bűvös pozitív tesztet!!!:)
2012. jún. 25. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!