Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legelső tünetek még mensi...

Legelső tünetek még mensi kimaradása előtt?

Figyelt kérdés
Visszagondolva nektek mik voltak az első tüneteitek babásan?
2012. jún. 17. 11:21
1 2 3 4 5 6
 41/52 zsyke válasza:
köszi.hát akkor tényleg nagyon összepasszol a szervezetek..ez nagyon jó dolog,hát kiváncsian várom,én is, hogy megfog e jönni nekem
2012. jún. 26. 12:35
 42/52 zsyke válasza:
tegnap nagyon rosszul voltam, ma nem bírtam magammal csináltam egy teszet, olyan halvány csík van rajta mint az első tesztem volt a kisfiammal, pedig még van 4 nap menszeszig.hát remélem nem fog eltűnni...de addig nem merek örülni önfeledten.most megvárom a vasárnapot, és akkor reggel megcsinálom a másik tesztet....majd írok még.te hogy vagy? mikor szeretnél orvoshoz menni?
2012. jún. 27. 16:59
 43/52 A kérdező kommentje:
Juj de izgi!Nagyon nagyon drukkolok neked!Én jól vagyok,köszönöm már kezdődik a hányinger,undor!De imádom:))Csak jövőhten megyek szerdán dokihoz...Vigyázz magadra,remélem csak erősödik a csíkod!:)
2012. jún. 28. 10:26
 44/52 zsyke válasza:

hát sajnos lehet, hogy nekem ennyi volt.ugye vasárnap kelett volna megjönni (most a héten) erre ma nagyon rosszul voltam, bementem a mosdóba és valami kiesett belőlem, de biztos nem kicsi dolgoról van szó,mert ahogy belesett a wc-be tiszta vér lett a combom.....bocs hogy így leírom.és iszonyatosan véreztem, ugy hogy valószínű, hogy elment a baba.....nagyon szomorú vagyok

majd megvárom, hogy elmúlik e vérzés,ha nem akkor elmegyek orvoshozcsak....:(

2012. jún. 28. 19:03
 45/52 A kérdező kommentje:
Jak istenem!Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!:(Ne add fel,sikerülni fog.....Kitartás és ne tünj el,írd le ha orvoshoz is mész,hogy mit mondott.....Sajnálom:(
2012. jún. 29. 07:05
 46/52 zsyke válasza:

köszönöm aranyos vagy

tegnap felhívtam a nőgyógyászom, azt mondja sajnos ez előfordul, valószínű nem tapadt meg jól baba.és hogy örüljek, hogy igy megoldódott nem lett néhen kívüli...hanem kilöködött

ha nem múlik el a vérzés 1-2 napon bellül,vagy egyáltalán nem is enyhül akkor azonnal mennem kell.amúgy majd egy kontrolon megnéz, hogy nem e maradt valami esetleg vissza

2012. jún. 29. 07:58
 47/52 A kérdező kommentje:
Jaj akkor ez már biztos,hogy nincs baba?:((((Annyira sajnálom,de komolyan...
2012. jún. 29. 11:15
 48/52 zsyke válasza:
szerintem igen.az mondja az orvos,gyakori, hogy nem jól tapad meg a baba,sokan észre sem veszik ezeket a spontán vetéléseket,olyan minthaq egy erősebb vérzése lenne.talán ha nem csinálom meg a tesztet én is korán,nem is tudnám...de ilyenkor nagyobb az esély ebben a hónapban,hiszen a hormonok nem tudnak olyan gyorsan visszaállni, ugy hogy majd meglátjuk, épp ezért nem keseredek el,valószínű, hogy valami nem volt jó, és azért ment el,és akkor jobb is...köszönöm nagyon aranyos vagy
2012. jún. 30. 08:46
 49/52 zsyke válasza:
na most vagyok már bajban....vérzésem csütörtökön ugye sötétebb piros volt, du már nem sok, péntekre már csak rózsaszínes folyás...és ennyi.ma megcsináltam a másik teszetet ami itthon volt.ugye szerdán az első tesztem halvány volt, épp, hogy láttam, a mai is még nem olyan erős mint a másik csík de már erősebb.sajnos a teszt csak 20.as érzékenységü,amit nem láttam.holnap veszek 25-öst megcsinálom,és ha az még erősebb akkor irány a doki.beszéltem növérke ismerősőmmel azt mondja szerinte lehet még baba, csak a szervezet még nem fogta fel,azért volt a vérzés...hát nem tudom.nem merek bízni benne..de titkon reménykedem
2012. júl. 1. 12:24
 50/52 A kérdező kommentje:
Juj!Nagyon remélem,hogy baba lesz és minden rendbe jön a vérzéseddel is!Kérlek ne felejts el írni nekem,mindig nézem...Én szerdán megyek dokihoz először..Már alig várom:)))
2012. júl. 1. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!