Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség legelső jelei...

A terhesség legelső jelei mik, illetve mikor jelentkeznek?

Figyelt kérdés
(Pl. Hátfájás, Gyakori vizelési inger, Hangulatváltozás, Erősebb éhségérzet)
2012. jan. 31. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb 6 hetesen éreztem, általános nyűgösség, émelygés (ez még jó 10 hétig eltartott és csak fokozódott). Aztán szépen sorban előjött minden.

De csak a második babával (lány). Az elsővel (fiú) csak a nagy pocak ami volt "tünet".

2012. jan. 31. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan előfordulhat hogy még az első mensikimaradás előtt bármilyen tünet jelentkezzen?
2012. jan. 31. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mensi kimaradása előtti napokban iszonyatos álmosság volt rajtam. Alig bírtam dolgozni, amint hazaértem, lefeküdtem aludni, este 6-től reggel 6-ig, aztán megint munka, megint alvás, ez ment jó pár napig, utána teszteltem pozitívat.
2012. jan. 31. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer sem jelzett a szervezetem, csak vártam a fémes ízt a számban (ami - mint utóbb rájöttem - fel sem tűnt volna, ha nem tudom, hogy ez is van :)) vártam a szúrkálást és a mellfeszülést, de semmit nem éreztem - annak ellenére, hogy biztos voltam benne, hogy baba lakik bennem.
2012. jan. 31. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6. héten jelentkeztek tünetek. A hátfájás meg sokkal később, a 18-20. hét környékén.
2012. febr. 1. 06:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem hányinger, hányás az elmaradt menstruáció napján (emiatt vettem tesztet), egészen a 16. hétig, utána álmosság, és iszonyú mellfeszülés (ez utóbbi el sem múlt, most vagyok a 25. hétben). Plusz az első három hónapban mindig görcsöltem akkor, amikor meg kellett volna jönnie.
2012. febr. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!