Mennyi idő után kerekedik egy terhes nő hasa? Mik a terhesség első jelei?
ez nagyon változó mindenkinél, de általában olyan 15. hét után már lehet valamicskét látni. Aki vékonyabb annak főleg.
Első jelei szintén mindenkinél más. Nálam pl. fáradtság, álmosság volt... egész nap csak aludni akartam.
Na és persze később jött a reggeli hányások sorozata...
Szia!
Én vékony voltam (45kg), amikor teherbe estem, mégsem látszott rajtam semmi, csak a 20-adik hét körül, addig csak keményebb volt a hasam, de nem nőtt semmit. Ez elég régen volt, akkoriban még nem voltak terhességi tesztek, csak a kimaradt mensiből sejtettem hogy van valami. Ultrahangon derült ki, hogy 6 hetes terhes vagyok. Semmi tünetem nem volt, talán egyszer hánytam, úgy a 8-adik hét környékén.
Jelekre nem igazán lehet adni, mert ezek olyan dolgok, amiket sok minden más is okozhat, de ahogy írtam is, egyáltalán nem biztos, hogy van valamiféle jele a teherbe esésnek. Az egyetlen biztos támpont a pozitív teszt, ami kb a nemvárt napja körül mutathatja ki a babát először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!