Legelső tünetek még mensi kimaradása előtt?
Szia
Nekem az volt furcsa,hogy menzi előtt pár nappal krémesebb folyásom van, most meg száraz voltam.
Picit hányingerem is volt, de azt a melegnek tudtam be.
Nekem is és a férjemnek is az tűnt fel, hogy nem vagyok olyan kis "hárpia" mensi előtt(amúgy mindig nyűgös voltam, hol leugattam a fejét, hol pityeregtem), meg nem jött rám a falási roham, ami máskor igen.
Meg kicsit érzékenyebb volt a cicim, picit fájdogált a hasam, derekam, de ezt mensi jelnek is be lehetett tudni.
Én is szorítok Neked, remélem sikerül!!! :)
30hkm
Kedves utolsó!
Nagyon köszönöm a válaszod,remélem babám lesz...Írok nektek ahogy tudom mi újság..Én sem vagyok most hárpia meg nem fáj semmim,csak a cicim,de úgy hogy este egy kis pamut melltartót vettem fel és úgy sokkal jobb volt aludni..Persze lehet ez csak a mensi tünete:))3 napja még fájt a derekam is de már az sem,hasam sem görcsöl,de nálam ez nem számít annyira hisz valamikor fáj mindenem valamikor nem....Majd meglátjuk mi lesz...:))))
Akkor szerintetek létezik az,hogy a fogantatástól kezdve mondjuk 2 hétre rá már lehet érezni nagyon apró kis tüneteket???Pl(Ha 10-én szeretkezek akkor mondjuk 24-től érezhetek valami tünetet?)Elég hülye példa de így érthető!
Le hurrogást nem kérek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!