Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legelső tünetek még mensi...

Legelső tünetek még mensi kimaradása előtt?

Figyelt kérdés
Visszagondolva nektek mik voltak az első tüneteitek babásan?
2012. jún. 17. 11:21
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Nem volt utána sem tünet, illetve egyszer 5 hetesen rosszul lettem, nagyon leesett a vérnyomásom. Első válaszoló
2012. jún. 17. 11:48
 12/52 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem az volt furcsa,hogy menzi előtt pár nappal krémesebb folyásom van, most meg száraz voltam.

Picit hányingerem is volt, de azt a melegnek tudtam be.

2012. jún. 17. 11:54
 13/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csajok!:)Szerintetek akkor van olyan,hogy az együttlét után rá 2 hétre már furcsa dolgokat produkál a test?(mellfájás,hasmenés,álmosság)Nekem nem kiszámítható a menszeszem mert hol 28 hol 30 napra jön meg..ha 28 napra jön most meg akkor ma kell megjönnie...eddig semmi..Nem hiszem hogy babás vagyok,csak furi a testem..de lehet ez csak azért van mert meg jön nem tudom...Kiszámolni meg nem tudom,hogy mikor foganhatott meg hisz mindennap együtt vagyunk a párommal így tulajdonképpen bűrmikor..:)Előre is köszi a további válaszotokat
2012. jún. 17. 11:58
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Ami neked van pont azt hívják orvosi nyelven kiszámítható ciklusnak!ha egyik hónapban 24,a másikban 36 napra jönne meg akkor lenne kiszámíthatatlan.de az a 2 nap semmit sem számít.csinálj egy tesztet és kiderül h terhes vagy-e...lehet csak pl az időjárás miatt vagy ilyen.ki tudja?majd írd meg az eredményt ha tesztelsz.drukkolok!
2012. jún. 17. 12:04
 15/52 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es!:)Én azt a ciklust úgy értettem,hogy vagy 28 vagy 29 vagy 30 vagy stb napra jön meg,szóval mindig változó,de 28-35 napig bezárólag jön meg...Köszönöm a drukkot:)mindenféle képpen rakok majd fel képet
2012. jún. 17. 12:11
 16/52 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat csajok!:)
2012. jún. 17. 13:29
 17/52 anonim ***** válasza:

Nekem is és a férjemnek is az tűnt fel, hogy nem vagyok olyan kis "hárpia" mensi előtt(amúgy mindig nyűgös voltam, hol leugattam a fejét, hol pityeregtem), meg nem jött rám a falási roham, ami máskor igen.

Meg kicsit érzékenyebb volt a cicim, picit fájdogált a hasam, derekam, de ezt mensi jelnek is be lehetett tudni.

Én is szorítok Neked, remélem sikerül!!! :)

30hkm

2012. jún. 17. 13:50
 18/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon köszönöm a válaszod,remélem babám lesz...Írok nektek ahogy tudom mi újság..Én sem vagyok most hárpia meg nem fáj semmim,csak a cicim,de úgy hogy este egy kis pamut melltartót vettem fel és úgy sokkal jobb volt aludni..Persze lehet ez csak a mensi tünete:))3 napja még fájt a derekam is de már az sem,hasam sem görcsöl,de nálam ez nem számít annyira hisz valamikor fáj mindenem valamikor nem....Majd meglátjuk mi lesz...:))))

2012. jún. 17. 14:01
 19/52 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek létezik az,hogy a fogantatástól kezdve mondjuk 2 hétre rá már lehet érezni nagyon apró kis tüneteket???Pl(Ha 10-én szeretkezek akkor mondjuk 24-től érezhetek valami tünetet?)Elég hülye példa de így érthető!

Le hurrogást nem kérek..:)

2012. jún. 17. 14:05
 20/52 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Csak kevesen figyelik ennyire a testüket. Biztosan van aki érzi, hisz akkorra már beágyazódott a Picike! Drukk!
2012. jún. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!