Aug 10. -én volt utoljára menzim,20-án és 27-én együtt voltunk védekezés nélkül a parommal, azóta nem jött meg. Lehetek terhes?
Csináltam 6tesztet mind negatív, tapintas alapján a doki szerint nincs baba, de uh-t pozitív teszt hiányában nem csinált. Kedden megyek magán dokihoz de addig is aggódok, hogy mi lehet. (menzim rendszertelen) Én úgy vettem észre, hogy kerekedik és nő a hasam ez inkább tény. 4napja verzik az orrom, nyalkas színtelen, szagtalan folyasom van 2hete, néha érzékeny a cicim, többet alszom, alig-alig eszek, de van olyan amikor nagyon megkívánok valamit. Sok folyadékot iszok és a szám és az orr nyalkahartyam ki van szaradva.
Szerintetek lehetek bbabas ennyi negatív teszt után????? A doki szerint tévedhet a teszt, úgy hogy nem tudom összetenni a kepet... :((((
De előtte mennyire volt rendszertelen?
Mert ha két hónapja nem jött meg, azért az
is kicsit furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!