Az enyhe menstruációs fájdalom lehet terhességi tünet, vagy meg fog jönni?
Figyelt kérdés
A melleim akkorák, mint két görögdinnye, határozottan megnőttek, holnap reggel tervezek tesztelni. A 30. napon vagyok. Most viszont enyhe menstruációs fájdalmat érzek és a derekam is fájdogál, pont mint mielőtt megszokott jönni. Szerintetek? Ne is reménykedjek? :(2013. szept. 9. 13:19
1/2 anonim válasza:
Hát ez két esélyes. Ha holnap reggelig nem jön meg, akkor teszt.
Szorítok!
2/2 anonim válasza:
Hány naposak amúgy a ciklusaid? Késik már a mensid? Kétesélyes a dolog, sőt 3 esélyes. Vagy meg fog jönni a mensid, vagy (ha késett a mensid) korai vetélésed volt és meg fog jönni a mensid, vagy terhes vagy és nem fog megjönni. A terhességnek és a mensinek nagyon nagyon hasonló tüneti vannak. Én 30 hetes vagyok kb. 2 napja voltak mensis görcseim , de persze nem jött meg a mesnim sem és a babám is jól van. A melleim pedig nekem a 30 hét alatt soha nem nőttek meg pont akkorák mint előtte is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!