Dpo.11. napon a terhességi teszt negatív. Szerintetek reménytelen?
A hőm. fent van még ? Szerintem nem kell elkönyvelned 100% negatívnak !!!!
Úgy hiszem ezekben a percekben lelkitársak vagyunk .
Én 10 Dpo-n vagyok . Enyhe vérfolt van a bugyimon , a hőm fent van . És nagyon félek hogy megint egy szerencsétlen hónap.. :((
Tesztelni még később szeretnék,igaz nem bírom kivárni, lehet ma csinálok egyet . De utána biztos majd csak napok múlva . :$
Kedves "okoskodó" sortársam... Valahol éreztem, hogy sok szomorúság bujkál Benned is, nagyon-nagyon együtt érzek Veled. Nekem már nincs remény, mert megjött reggelre. Szinte hihetetlen, de hajnalban már az arcbőröm változásán láttam, hogy meg fog jönni. Ilyen hihetetlen önmegfigyeléseim voltak az utóbbi hónapokban. De legalább hajnalban lerendeztem a mai sírásadagot és legalább a család nem látta. Bár a férjem úgyis tudja.
Nem fogom feladni, mert a kisfiamnak is szüksége lenne egy testvérkére, hogy ne legyen majd egyedül a világban, de mindig értetlenül állok a sikertelenség előtt. Teljesen egészségesek vagyunk, egyszerű, de boldog családunk van. És a szívünk mélyén is így érezzük. A baráti kör, a távolabbi család sem könnyíti meg a helyzetünket, mindig érdeklődnek, mikor lesz már tesó, ráállhatnánk már a dologra, hiszen az egyik ikrekkel várandós, a másiknak most született babája, ketten áprilisra várják és a többi... Így is sokat gondolok erre a dologra, nem hogy így, hogy az égvilágon minden ebből áll ki a környezetünkben...
Így reménykedve várom a következő hónapot, mindenesetre bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz 7-re, nézzen át engem, nincs-e mégiscsak valami bibi nálam. Aztán jöhet a pszichológus :))
Nálad/Nálatok volt már kivizsgálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!