Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dpo.11. napon a terhességi...

Dpo.11. napon a terhességi teszt negatív. Szerintetek reménytelen?

Figyelt kérdés
Az utolsó menszesz aug. 21-én kezdődött, de szept. 17-én ovu-teszt szerint egyértelműen ovum volt (ovu fájdalmam is volt), tehát ma a 11. napon vagyok. A 10-es terhességi teszt negatív reggeli vizeletből. Szerintetek?
2013. szept. 28. 16:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, jár-e erre valaki, de dpo. 14. is negatív, már görcsölget a hasam, így meg fog jönni. Majd a következő hónapban. Azért kicsit most is sírok.
2013. szept. 30. 09:02
 12/20 anonim ***** válasza:

A hőm. fent van még ? Szerintem nem kell elkönyvelned 100% negatívnak !!!!

Úgy hiszem ezekben a percekben lelkitársak vagyunk .

Én 10 Dpo-n vagyok . Enyhe vérfolt van a bugyimon , a hőm fent van . És nagyon félek hogy megint egy szerencsétlen hónap.. :((

Tesztelni még később szeretnék,igaz nem bírom kivárni, lehet ma csinálok egyet . De utána biztos majd csak napok múlva . :$

2013. szept. 30. 09:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én vagyok az okoskodó utolsó. Nagyon sajnálom ami veled történik, nekem sem könnyű...épp ezért már nem tesztelek, mert minden hónap abból áll, hogy sírok a tesztek után...tapétázni lehet már a negatív tesztekkel itthon...és ma is arra keltem, hogy meg jött... pedig annyira reménykedtem ebben a hónapban....de ez is lukra futott...szóval megértelek, és nagyon sajnálom...de még ne add fel!!! Az hogy görcsölsz, még nm jelent semmit. Júliusba én is görcsölgettem véreztem is, és ha időben foglalkozott volna velem az orvos, meg maradhatott volna a baba...de sajna leszarta a fejem, későn kaptam segítséget, így nem maradt itt...elhagyott...nagyon szurkolok neked, hogy ne jöjjön meg, és kívánom a mielőbbi kiabálós 2 csíkos tesztet!!!
2013. szept. 30. 09:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves "okoskodó" sortársam... Valahol éreztem, hogy sok szomorúság bujkál Benned is, nagyon-nagyon együtt érzek Veled. Nekem már nincs remény, mert megjött reggelre. Szinte hihetetlen, de hajnalban már az arcbőröm változásán láttam, hogy meg fog jönni. Ilyen hihetetlen önmegfigyeléseim voltak az utóbbi hónapokban. De legalább hajnalban lerendeztem a mai sírásadagot és legalább a család nem látta. Bár a férjem úgyis tudja.

Nem fogom feladni, mert a kisfiamnak is szüksége lenne egy testvérkére, hogy ne legyen majd egyedül a világban, de mindig értetlenül állok a sikertelenség előtt. Teljesen egészségesek vagyunk, egyszerű, de boldog családunk van. És a szívünk mélyén is így érezzük. A baráti kör, a távolabbi család sem könnyíti meg a helyzetünket, mindig érdeklődnek, mikor lesz már tesó, ráállhatnánk már a dologra, hiszen az egyik ikrekkel várandós, a másiknak most született babája, ketten áprilisra várják és a többi... Így is sokat gondolok erre a dologra, nem hogy így, hogy az égvilágon minden ebből áll ki a környezetünkben...

Így reménykedve várom a következő hónapot, mindenesetre bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz 7-re, nézzen át engem, nincs-e mégiscsak valami bibi nálam. Aztán jöhet a pszichológus :))

Nálad/Nálatok volt már kivizsgálás?

2013. szept. 30. 11:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 09:09-es, szurkolok Neked. A vérfolt semmit sem jelent, de várj a teszteléssel, hidd el, én is sokat sírtam már 10.,11.,12.,13. napokon feleslegesen :( Nagyon drukkolok a 2 csíkhoz. Nálunk már reménytelen sajnos - ez a hónap legalábbis.
2013. szept. 30. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm,majd jelzek hogy milett az eredmény .
2013. szept. 30. 12:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, volt...mind kettőnk teljesen egészséges...az orvos szerint annyi baj van, hogy nem jó helyen dolgozom...azt mondta, lehet, hogy ha munka helyet váltanék, össze jönne a baba....hát kezdem fontolóra venni...mert ennyi véletlen nincs, hogy minden ellenem legyen...én ma 4 órára megyek egy másik orvoshoz.....kíváncsi leszek mit mond, hátha vmivel tud vigasztalni....már nagyon ki vagyok idegileg...és bízom benne, hogy tud valami értelmeset mondani.....mert már én is azon törtem a fejem, lehet pszichológus kellene már.....de a párom aranyos...azt mondta, semmi baj, csak türelmetlen vagyok....
2013. szept. 30. 14:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Van egy olyan probléma, hogy "babagörcs", a férjem szerint nálam ez lépett fel (ő sajnos elég reálisan szokta látni a dolgokat): minden nap gondolok és vágyok rá. Nem tudom kiverni a fejemből. Ez egyfajta szorongássá válhat, ami akadályozza a teherbeesést, szokták is mondani, hogy rágörcsöl valaki. Nekem is eszembe jutott, hogy fennállhat ez a bajság, főleg most, amikor lőttem el a teszteket sorban és képes voltam a teljesen NEGATÍV tesztet halványan kétcsíkosnak látni. Tényleg elgondolkoztam azon, hogy túl sokat jár a fejemben ez a téma, és pszichológushoz fogok fordulni...
2013. szept. 30. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:

9-es

Lekezelő vagy......

2019. jan. 30. 17:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Végülis a végén sikerült a baba? Mi volt a probléma?
jan. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!