Dpo.11. napon a terhességi teszt negatív. Szerintetek reménytelen?
Figyelt kérdés
Az utolsó menszesz aug. 21-én kezdődött, de szept. 17-én ovu-teszt szerint egyértelműen ovum volt (ovu fájdalmam is volt), tehát ma a 11. napon vagyok. A 10-es terhességi teszt negatív reggeli vizeletből. Szerintetek?2013. szept. 28. 16:39
1/20 anonim válasza:
Ha a 13-14. dpo-n sem látszik, még akkor sem jelent egyértelmű negatívat, a 11.-en még nem is kell pozitívat mutatnia! Ezért kell megvárni az elmaradt menzesz első napját, mert nem éri meg egy valag pénzt kiszórni majdnem biztosan negatív tesztekre! :)
2/20 anonim válasza:
Legyél türelmes! Ne tesztelgess ilyen korán! Várd meg, hogy egyáltalán elmarad e a menzeszed! Ha igen, akkor utána csinálj egy 10-es tesztet. Drukkolok!
3/20 anonim válasza:
11.nap??? És aggódsz???Lassan sex után már a fürdőbe megcsináljátok a teszteket. Már bocs, de mi a fenének ilyen korán? Van akinek csak egy hét késé után lesz + a teszt. Nekem a 18. dpo-n lett először halvány +, rá 2 napra már kiabáltak a csíkok....türelem kellene....a babához is az kell majd.....
4/20 A kérdező kommentje:
Az értelmes hozzászólásokat köszi :) Meglátjuk. Már nagyon-nagyon várjuk a kistesó érkezését, elég sok mindenen vagyunk túl, így nem csoda, hogy türelmetlenek vagyunk, lassan 1 éve, hogy nincs peteérésem, ez volt az első!
Az utolsó hozzászólónak üzenem: remélem, a gyereke jól fejlődik ettől a kioktató, lekezelő stílustól, biztos remekül csinálja a dolgát.
2013. szept. 28. 21:17
5/20 A kérdező kommentje:
Ja, és mint írtam, 22-ére vártam a menszeszt, tehát az elmaradt már 6 napja (!!), de tudom, mikor volt ovum (11 napja), ezért tettem fel a kérdés.
2013. szept. 28. 21:28
6/20 anonim válasza:
Hogy mikorra vártad, az az ovuláció tudatában értelmét vesztette. Hiába érzékeny egy teszt, viszonylag(!) biztosat csak az ovuláció utáni 14. napon mutat, még a 10-es is. Átérzem a helyzeted, mi is másfél éve várunk a babára, lőttem én már el annyi felesleges, túl korai tesztet, hogy félek belegondolni az elvesztegetett pénzbe. Mi tényleg csak segíteni akarunk, kérlek ne kapd fel rá a vizet. Felesleges ilyen korán tesztelni, tényleg csak pénzkidobás! Őszintén szurkolok neked, hogy egy későbbi teszt pozitívat mutasson! :)
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hasonló, amit írtál, mint az előtted hozzászóló, mégis sokkal kedvesebben fogalmaztál. Ép ésszel tudja az ember a számokat, ismeri az idő fogalmát, képes reálisan gondolkodni, de amikor ezeket a napokat élem, akkor úgy érzem, "másként" gondolkodok, döcögnek az órák, vánszorognak a napok. 3-4-5 nap múlva lesz biztos eredmény, de sajnos pár hónapja én is feleslegesen tesztelgetek, igazából olyan hónapban is megpróbáltam, amikor nem volt ovum (hátha csak lemaradtam róla, mondtam én). Igazából "egy nincs veszve semmi" is elég, így köszönöm a hozzászólásodat! Jól esett :)
2013. szept. 28. 22:03
8/20 anonim válasza:
Ilyenkor a legnehezebb várakozni, tudom :) Volt, hogy teljes kis elméleteket gyártottam, hogy miért kell előbb tesztelnem :D Szóval abszolút átérzem a helyzeted! Mégis azt tanácsolom, hogy próbáld valamivel elvonni a figyelmed, mert nagyon elkeserítő a negatív teszt, pedig lehet, hogy nem is negatív ;)
9/20 anonim válasza:
Igen. Jól fejlődik. És okos kislány. Én még csak 5 éve várok a tesóra...tehát az semmi..a te egy évedhez képest....és mégis kibírom a két hét késést...és nem kioktattalak,csak tele van ilyen kérdésekkel...lassan már azt se várják meg a nők, hogy pé jük legyen...hanem egyből tesztelnek....
10/20 A kérdező kommentje:
A korai tesztelés csak annak fáj, aki csinálja. Ne aggódj, kedves utolsó hozzászóló, neked nem fog fájni, és az sem, ha ilyeneket kérdeznek itt a gyk-n. Ezektől a beszólásoktól Neked sem lesz jobb, és másnak sem. Nem feltétlen idióta, aki ilyet kérdez, hanem esetleg nagyon elkeseredett, 2 vetélésen, 1 évi anovulation túllévő anyuka, akinek már van egy gyereke, így az égvilágon senki (!) nem érti, miért baj az, hogy nem jön a tesó. Hiszen már van egy gyereked. Azt alig tudja valaki elképzelni, hogy a másodikra is lehet ugyanúgy vágyni. De lehet, ezt Te i tudod.
2013. szept. 29. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!