5 nappal nem várt előtt, hányinger, de a teszt negatív. Lehetséges hogy még nem mutatja ki?
Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitől lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges előbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :)
Mióta szeretnétek babát?
Nagyon korán teszteltél. Bár én a hányingert is korainak tartanám. Nekem is volt, hogy hányingerem volt, érzékeny voltam a szagokra, nekem akkor már késett is, de a teszt negatív volt. Nem voltam terhes, valószínűleg annyira akartam a babát, hogy én produkáltam a tüneteket.
Amikor terhes lettem, a 6. hét környékén kezdődtek a rosszullétek. Úgy tudom, hogy mivel a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha annyi hormon van, hogy tünetet okozzon, akkor azt a mennyiséget a teszt is jelezné. Nekem legalábbis így mondták.
Ennek ellenére lehetsz terhes, és kívánom is, hogy az legyél, de várd meg, amikor meg kellene jönnie (vagy én még rávártam két napot, hogy hátha késik és ne éljem bele magam) és akkor tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!