SEGÍTSETEK, TERHES VAGYOK? Utoljára febr.24-én volt menszi,12-én volt pé-m, azóta fent van a hőm (36.8-37), nem jött meg a menszim.3 napja megnőtt a cicim és fáj. VISZONT a teszt NEGATÍV. Más volt már így?
Figyelt kérdés
Ma reggel nagyon durva hányinger, napközben 2x kellett bevennem B6-ot, annyira rosszul lettem. Lehet, hogy még csak ezután fogja kimutatnia teszt? Vagy mi lehet velem?
Egyébként 10-én és 13-án voltunk együtt párommal védekezés nélkül.
2013. márc. 27. 23:03
1/7 anonim válasza:
(Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettő segít. Elképzelhető, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletből csináld.
2/7 anonim válasza:
Csinálj tesztet megint! Ma vagy a 33 napon! Szeretnél babát?
3/7 anonim válasza:
És ha lehet 10-es tesztet vegyél.
4/7 A kérdező kommentje:
Szeretnénk igen, eddig 5 tesztet csináltam, az elsőt a 12.dpo-n és ebből két teszt 10-es volt. Igazából tudom hogy kicsit túlzás de nem fogok kiakadni akkor sem ha negatív ezért csináltam kb kétnaponta. A hőm ma 36.7 volt. Szombat reggel ujra tesztelek ha addig sem jön meg. :)
2013. márc. 28. 12:08
5/7 A kérdező kommentje:
De egyébként nekem kb.30-31 napos a ciklusom. És pco jellegű a petefészkem, de a menszim rendben van/volt mindig szóval nem súlyos.
2013. márc. 28. 12:10
6/7 anonim válasza:
10-es teszt is legkorábban a peteérés után 14-16 nappal mutat ki valamit. Tudom, hogy úgy sem hiszed el és úgy sem fogod betartani. De én is folyamatosan teszteltem, még ott sem volt a baba de én már éreztem a tüneteket, pár nap múlva valóban ott volt az extra halvány csík majd napról napra erősödött aztán 1 hét múlva megjött. Teljesen kiborultam! Aztán úgy voltam vele, hogy akkor ezt én befejeztem, semmi oda figyelés semmi vitamin, majd nyáron megint megpróbáljuk, bele ástam magam a munkába. Aztán ismét megjött, de nem is lepődtem meg. És utána 1 hónap múlva nem jött meg, nem éreztem semmit gondoltam a sok stressz a munkában, a sok emelgetés, egy kis megfázás az oka a késésnek, majd meg jön. Vártam vártam, de azóta sem jött meg. Viccelődtünk, hát ha most akar jönni a baba,de tudtam, hogy nincs bent senki. Hát nagyot tévedtem mert ma már itt szorítom a picikém képét a kezemben és itt ver a kis szíve a pocimban.
7/7 A kérdező kommentje:
Na megjött végülis...én is befejeztem ezt a tervezést, majd jön ha szeretne. :)
2013. ápr. 1. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!