SEGÍTSETEK! One Step 10-es erősségű teszt fals pozitív eredményt adhat?
Az interneten rendeltem 10-es erősségű terhességi tesztet. Menstruációm kimaradásának első napjától 4 napig minden reggel pozitívat (halvány, de jól látható) teszteltem. Ma reggel kíváncsiságból a Férjemet is rápisiltettem, mert a csíkok nálam nem erősödtek (kérlek ne nézzetek hülyének ez miatt) Neki is halvány poziitív lett!
Csalódott és mérges vagyok! :(
Volt aki így járt?
Kérlek írjatok! Nyugtassatok meg, hogy van még remény, vagy írjon valaki, hogy Ő is járt így és nem lett baba! NAgyon rossz a bizonytalanság!Orvoshoz jövőhétre van időpontom. :( Menstruáció sehol...
Köszönöm ha írtok!
Szia!
Engem még nem csapott be ez a teszt.
Tudsz képet feltölteni?
Szia!
Ne tétovázz, menj el a patikába és vegyél még legalább 2 különféle tesztet. Ha azok is pozik, akkor babát vársz:)
Drukkolok
24 hetes km
Nagyon köszönöm, hogy gyorsan írtatok!
Olyan ideges vagyok :(
A képet a netről kölcsönvettem ,mert nem tudom feltenni az enyémet
Az eslő kép hasolnlít az én tesztemre.
Szerintetek?
Megpróbálom a képfeltöltést, de még soha nem használtam...
Ma veszek másfajta tesztet, remélem az majd megmutatja az igazságot! Várjak vele reggelig?
Szia!
Én nem a terhességi tesztre,hanem az ovu tesztre(One Step)pisiltettem rá a férjemmel,és közepes csík lett belőle.Majdnem elájultam Én is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!