Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 31 napos ciklusnál az ovu...

31 napos ciklusnál az ovu teszt a 13. ciklusnapon még teljesen negatív. Ez nem baj?

Figyelt kérdés

3.gyerek lenne :)

még soha nem ovu teszteltem, másik két gyerkőc 2.hónapban sikerült mindenféle praktika nélkül.

ez a 3.hónapunk, csinálom az ovuteszteket a 7.ciklusnaptól de eddig semmi. hirtelen lesz pozitív?este szoktam csinálni, de ne csináljak reggel is?

2013. szept. 25. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 31 napos a ciklusod, akkor az ovud a 17.napon van kb., mert a ciklus második fele szinte mindig 14 napos. Mindig ugyanabban az időben tesztelj, pl:du.5 óra. Ha a 14-15.naptól csinálod az ovu teszteket szépen látni fogod, hogy mikor van ovud, a pozi teszt után 1 nappal van.
2013. szept. 25. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 30 napos volt a ciklusom és a 8.napon volt ovum mikor teherbe estem.Korábban pedig végig félidőben.Ez ciklusonként változik és nagyon meglepő tud lenni.Hirtelen lesz pozitív,el sem akartam hinni,amikor először láttam ilyet.Este 8-ig érdemes tesztelni és figyelj rá,hogy előtte 2 órával már ne vagy keveset igyál.
2013. szept. 26. 06:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
32 napos ciklusaim vannak, és a 18.-20. nap körül estem teherbe.
2013. szept. 26. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!