Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány napos késésnél mentél el...

Hány napos késésnél mentél el orvoshoz negatív tesztek esetén?

Figyelt kérdés

Jelenleg tartok a 41. ciklusnapomnál. Eredetileg 30-35 naposak a ciklusaim. Tegnap teszteltem, totál negatív lett az eredmény.

Semmi jele a mensinek, tünetem sincs.

Hány nap után érdemes orvoshoz fordulni?

2013. aug. 16. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Már mehetsz
2013. aug. 16. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az orvos sokat még nem látna terhesség esetén is csak a 6. hét körül ajánaltos leghamarabb menni, mert elötte nem biztos hogy látszik valami. Én még várnék a helyedben, eleve bárkinél elöfordulhat akár kimaradás is. mivel nincs semmi tüneted igy nem hiszem hogy terhesség miatt késik, inkább hormon zavar miatt lehet vagy egy anovulációós ciklusod volt éppen és ezért nem jön meg.
2013. aug. 16. 13:23
 3/4 Lamakid333 ***** válasza:
Feleségemnél is előfordult már hogy kimaradt 1 menszi, de olyan is volt hogy stressz miatt késett neki 2 hetet. Szóval ha 2 hét után is negatív teszt, akkor várd meg a következőt, és ha az sem jön meg, akkor kell dokit felkeresni. Persze ez csak akkor érvényes ha teljesen tünetmentes vagy minden szempontból!!!
2013. aug. 17. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 35 naposak voltak, én az 52. napon mentem, ösztrogéndominanciám volt ezért nem jött meg, norcolutot kaptam persze alapos UH-ból derült ki
2013. aug. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!