Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek? Terhes...

Mi a véleményetek? Terhes vagyok? Lentebb a kérdésem.

Figyelt kérdés
Szeptember 10.-én kellett volna megjönnie elvileg. Nem jött meg, 11.-én teszteltem, negatív lett. 12-13.-án volt ici-pici barnázás, és 13.-án este elkezdtek fájni a melleim. Egyre erősebben fájnak, nem elviselhetetlen, de fáj,néha szúr, és mintha csavarnák, a mellbimbóm érzékeny. Alhasam fájdogál picit, eleinte szurkált is. Most 2 napja néha émelygek, de ez első terhességemnél nem volt. Tegnap csináltam egy Clearblue tesztet, amin egy nagyon halvány második csík is látszik. Ma vettem még egyet, holnap vagy az után tesztelek megint. Orvoshoz csak 1 hét múlva megyek. A nagyon halvány csík nem azonnal jött elő, de még ma is szépen látszik, kék színű mindkét csík. Szerintetek? Volt már így valaki???

2013. szept. 25. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor terhes vagy, ha pozitív a teszted.
2013. szept. 25. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, annak látom, de megmutattam a férjemnek és még az édesanyámnak is, ők is látták a két kék csíkot. Ha már holnap tesztelek, az korai, vagy erősödhet az esetleges pozitív eredmény tegnaphoz képest?
2013. szept. 25. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is babás vagy :) Nekem is a Clerblue teszt mutatta ki de csak halványan! Pénteken reggel tesztelj akkor már tuti erősebb lesz de minden kép első vizeletből én képes voltam hajnali fél 5-kor tesztelni és pozitív lett :)

Sok sikert majd írd meg az eredményt!

32+3hkm

2013. szept. 25. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

a teszt legyen a mérvadó!

A mellérzékenység, szúrkálás, stb.. márstól is lehet. (Vagy pont az ellenkezője, valaki nem érez semmi tünetet.)

Ha van csík, akkor jó eséllyel babás vagy. Holnap első pisibe dobd a tesztet! Drukkolunk!

2013. szept. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!