Lehetek terhes? Lentebb leírtam a pontos történetet!
Az előző menstruációm 2013.06.03.-án kezdődött. A párommal 2013.06.02-13.-14.-én voltunk együtt. A ciklusaim 28 naposak általában. 2013.07.03.-án csináltam egy tesztet ami negatív lett.Ma 2013.07.06.-a van de menstruáció nem jelentkezett még. Pár nappal ezelőtt, eléggé intenzív mellfájásom volt, és eléggé fáradékony is vagyok.Elseje körül sűrű fehérfolyásom volt. A negatív teszt ellenére szerintetek még van esély? Mikor ismételjem meg a tesztet?
Nagyon szeretném a picit :) Köszi előre is a válaszokat :)
2 naponta tesztelj.
Ha több mint egy hét késés van, és se vérzés, se pozitív teszt nincs, akkor menj dokihoz.
10-es a legérzékenyebb fajta.
Minden teszt azonos elven működik, mindegy melyiket veszed.
Amit én vettem előzőleg az 25-ös volt azt hiszem. Rendben akkor holnap reggel ezzel indítok. Köszönöm szépen :)
Szerinted van még remény a babára?
Van, de inkább pár napig már csak.
A ciklusod 11. napján voltatok együtt, és 3 napot simán kibírnak a katonák várakozással, viszont elvileg a megtermékenyülést követően 14 napra mutatni kéne a tesztnek valamit, ha jól számolok, akkor az már megvan.
Szóval igen, van esély, holnap már mutatja szerintem, ha baba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!